reklama
zalezy do czego ten spirytus;-) a tak powaznie ja nie rozcienczalam
ja jestem lepsza lucyann jeszcze nie kupilam lozeczka mam prawie wszystko z mniejszych rzeczy lacznie z kosmetykami a lozeczka brak bedziemy kupowac na ostatnia chwile;-) a co tam ciuszki pampersy kosmetyki wszystko jest o reszte bede sie martwic pozniej;-) sklepow pelno wokol;-) zreszta m moze sm tez cos zalatwic a wie jakie lozeczko mi sie podobalo:-)
ja jestem lepsza lucyann jeszcze nie kupilam lozeczka mam prawie wszystko z mniejszych rzeczy lacznie z kosmetykami a lozeczka brak bedziemy kupowac na ostatnia chwile;-) a co tam ciuszki pampersy kosmetyki wszystko jest o reszte bede sie martwic pozniej;-) sklepow pelno wokol;-) zreszta m moze sm tez cos zalatwic a wie jakie lozeczko mi sie podobalo:-)
dorotak
Fanka BB :)
Ja też się za chwilę wybieram do szpitala na KTG i pewnie będzie jak u Ciebie Megusek , coś mi się wydaje.
Ja bylam wczoraj u Ginia i bylo fajnie !! wszytko nisko szyjka wyrownana czop odszedl rozwarcie na jeden centymetr a dzidzia ok 3700 wiec niezle bedzie... najlepszy numer odstawilam przed wizyta poszlam zrobic sobie irygacje zeby bylo czysciutko ja wychodze z lazienki a tam plynie mi po nogach mowie nic tylko cos sie ruszylo i co teraz do lekarza czy do szpitala?? chodze wacham podloge siebie i doszlam do wniosku ze to chyab nie wody......hihihi najgorzej z wariatami... mowie wam~!!!!:-)
monikak_80
I ja tez wczoraj po wizycie. o czopie nic nie mowiono, ktg nigdy tu nie mialam- cokolwiek to jest ...
A rozwarcie jak u Lucyann na centymetr.....
A rozwarcie jak u Lucyann na centymetr.....
Pola 30
Fan(ka)
Ja idę dzisiaj do połoznej. Mam nadzieję, że mnie zbada i okaże się, że też już coś się rozwarło...
Monika KTG też bym tu nie miała, gdybym nie wylądowała w szpitalu. Polska to piękny kraj, pod względem opieki (bo jak nie państwowo, to możesz zapłacić i masz co chcesz, a tutaj nawet jak chce coś zrobić prywatnie, zapłacic, to nie chcą bo według ichniejszych specjalistów (pożal się Boże) nie ma takiej potrzeby.) POza tym u nas kobietom sie mówi, co sie dzieje, a tutaj każdy taki niedouczony i nieinformują. Mówią tylko, że ok. E, tam. Trzeba się przyzwyczaić a na badania do POlski jeździć, co też przy okazji pobytu w ojczyźnie czynię:-)
Monika KTG też bym tu nie miała, gdybym nie wylądowała w szpitalu. Polska to piękny kraj, pod względem opieki (bo jak nie państwowo, to możesz zapłacić i masz co chcesz, a tutaj nawet jak chce coś zrobić prywatnie, zapłacic, to nie chcą bo według ichniejszych specjalistów (pożal się Boże) nie ma takiej potrzeby.) POza tym u nas kobietom sie mówi, co sie dzieje, a tutaj każdy taki niedouczony i nieinformują. Mówią tylko, że ok. E, tam. Trzeba się przyzwyczaić a na badania do POlski jeździć, co też przy okazji pobytu w ojczyźnie czynię:-)
dorotak
U mnie rozwarcie dalej na 2 cm (tzn wczoraj tak było), szyjka miękka, KTG wykazało skurcze, tylko dla mnie rzadko bolesne. Zresztą troche wiecej opisałam na innym wątku.
Wczoraj miałam stracha, ale to jeszcze dwa tyg do terminu , więc...
Ciekawe co dziś lekarz mi powie. Muszę go zapytać o czop, czy brzuch mam opadnięty, bo sama nie wiem, może minimalnie , na jak długo może twardnieć brzuch, bo momentami to wydaje mi się że ciągle jest napięty i ciężko mi wyczuć skurcze .
Wczoraj miałam stracha, ale to jeszcze dwa tyg do terminu , więc...
Ciekawe co dziś lekarz mi powie. Muszę go zapytać o czop, czy brzuch mam opadnięty, bo sama nie wiem, może minimalnie , na jak długo może twardnieć brzuch, bo momentami to wydaje mi się że ciągle jest napięty i ciężko mi wyczuć skurcze .
reklama
No walsnie Pola chyba dla tego ze tam nie douczeni Twojemu Lubemu tak dobrze tam...hihihihi ale ja na KTG naprzyklad moja ginia stwierdzila ze nie ma potrzeby jechania ja wyraznie potrafie wyczuc skurcze a tetno dziecka tez jest ok a skurcze poznaje po tym ze pomiedzy mam inny ksztalt brzucha.... wiec pelen luz dzis mnie ogarnol wszystko kupione tak mi sie wydaje zobaczymy w praniu.... jeszce tylko mama ma mi przeszyc posciel dla dziecka bo kupilam materialy satakie fajne pastelowe a te posciele juz gotowe jakos mi nie wpadly w oko