reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ullaa współczuję dużo zdrówka. Niestety tak już miał zaawansowane zaoalenie płuc ze antybiotyk by nie pomógł no i ma domiesniowo 2 razy dziennie zastrzyki. Gorączka prawie 40 stopni. Oby na młodszych nie trafiło ....

reklama
Hej dziewczyny:)
Dawno nie pisałam jakoś nie mogłam się zalogować.
Gosik zdrówka dla synka.
U nas w sumie też coś tam mała chorowala ale raczej łagodnie typu katar. Raz miała zapalenie krtani. Ale bez antybiotyku zawsze. Jedynie na zapalenie układu moczowego dostała zinat ale to była masakra bo miała temp nikt nie wiedział skąd... Dopiero mocz zrobiliśmy i coś tam wyszło ale wg jednej z dr to nie to a jak miała 40st to już IP powtórne badanie i wreszcie diagnoza... Na szczęście obeszło się bez leczenia w szpitalu.
Całuję Was wszystkie :*

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Zaczęli się gorączka 40 stopni w niedziele. W poniedziałek nie chcieli nas zarejestrować w przychodni bo dużo ludzi i termin był na środę . Pojechaliśmy wiec do szpitala a tam lekarz stwierdził jelitówkę i przepisał antybiotyk bo gorączka mega była.we wtorek j środę juz bez Gorączki a w czwartek znów 39 i w piatek juz płuca. Chce zaskarżyć pielęgniarkę która nie chciała nas w pon zarejestrować. Pediatra była oburzona bo dzieci z gorączka są przyjmowane a nie odsyłane z kwitkiem.

Z układem moczowy to ciężka sprawa mojej znajomej córka ma 3 i pół miesięca na święta wyjechali do jej mamy i mała dostała gorączki wysokiej 40 stopni zero innych objawów pojechali IP dostali leki przeciw gorączkowe i tyle obserwować z tym ze gorączka po lekach schodził tylko do 38 stopni dwa dni później wrócili do domu poszli do przychodni i znowu nic nie przepisał tylko podawać leki przeciw gorączkowe ale pani doktor dla pewności kazała zrobić badanie krwi po pół godz tel z labolatorium natychmiast do szpitala... zanim się spakowana i dotarli mała miała wybroczyny na całym ciele zapalenie układu moczowego objęło nerki które przestały działać godzinę później nie było żadnego ratunku... trzeba bardzo uważać nie na żadnych innych objawów tylko wysoka gorączka a konsekwencje mogą być straszne... na szczęście lekarze trafili z antybiotykiem który szybko zaczął działać i nerki powoli znów zaczynają pracować...

Taki przyjemniejszy temat polecam wszystkim książeczki 3d mały kurczą czek i tym podobne z ruchomymi elementami moja je uwielbia chociaż czasami zdążą jej się coś oderwać... I książeczki z pacyfikacji tez super sprawa... ciężko znaleźć raka zwykła książeczkę która nasze dzieciaki w tym wieku pokochaja moja ma och z 15 lubi ogląda i zajmie się przez chwilę tylko jedna z nich..
Natomiast te wypasione zawsze się sprawdzają szczególnie z mapka Pacynka która ciągle sciaga i zjada mojej małej skarpetki a mała piszczy i płacze z radości... polecam...
propo zabawek arke noego polecam w 100 procentach... Moja dzięki niej potrafi naśladowac juz wszystkie zwierzatka...

reklama
Do góry