reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mleko podaje odkąd mała skończyła 10 miesięcy min. Dwa razy w tygodniu gotuje jej budyń swojej roboty z laska wanilii... uwielbia... nigdy żadnych problemów...

Ja jak wrócę do domu odstawiam wszystko co zawiera mleko krowie i będziemy sprawdzać. Bo raz te bolączką bardziej raz mniej czerwone i ciężko stwierdzić

Dziewczyny jakiś wirus chyba panuje z tym zapaleniem pluc . Szpitale przepełnione, u nas z rodziny kilka osób zapalenie płuc , mały od kuzynki też w szpitalu ma zapalenie płuc , masakra jakaś .
Gosikkk trzymajcie się

Gosikk zdrówka dla dziecka i trzymaj się. A ja też ledwo wróciłam do pracy i mam półpasiec więc możliwe że Antek się ospa zaraził [emoji58]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry