reklama
My z dumel discovery mamy ciagnik safari i tez jest super zabawa!
Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom
A moj i tak najbardziej lubi autka wszelkie i klocki lego skladac.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak u małej pojawia się gorączka odrazu robię badanie moczu , 6 zł a ja spokojniejsza ,wynik tego samego dnia.
Zabawki hmmm... moja najdłużej to wózkiem dla lalek ,albo jakimiś klockami , tak to nie umie za długo pobawić się jedną rzeczą. Chyba że to mój telefon
Lubi kurke która znosi jajka , wkłada sama je do środka i ciągnie za sznurek kurke ,żeby jajko zniósła
Zabawki hmmm... moja najdłużej to wózkiem dla lalek ,albo jakimiś klockami , tak to nie umie za długo pobawić się jedną rzeczą. Chyba że to mój telefon
Lubi kurke która znosi jajka , wkłada sama je do środka i ciągnie za sznurek kurke ,żeby jajko zniósła
No tak telefon to najlepsza zabawka, chociaz raczej mojemu nie daje. Tylko w wyjatkowych sutuacjach kiedy nic innego nie dziala.
Raz widziała hak podlewać kwiatki bo robie to jsk mała śpi bo mam ich aktualnie kolo 120 doniczek a mała uwielbia wodę dzisiaj dotarła konewke z szafki i biegiem do parapetów na palce dziubek do doniczki potem następne... strasznie mnie zaskoczyła...
A ja kupilam wlasnie bilety dla mnie i Mlodego na nas pierwszy wspólny lot. Mam nadzieje, ze sama sięy z nim jakoś ogarnę na lotnisku.
Któraś z Was sama latała z dzieckiem?
Któraś z Was sama latała z dzieckiem?
reklama
A gdzie lecicie? Ja nawet jeszcze sama nie leciałam samolotem... do Paryża autokarem jechałem... Ale mam nadzieje ze wszystko przede mną... mężowi marzy się Tajlandia nawet wycieczkę mieliśmy prawie zadatkowana a tu okazało się ze zaszłam w ciążę... może we trójkę polecimy...
Mam pytanie jak pobierać ie mocz dzieci do badań? Moja ostatnio nie chce sikac na nocnik...
Mam pytanie jak pobierać ie mocz dzieci do badań? Moja ostatnio nie chce sikac na nocnik...