reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Arka jest tez z dumel tylko jest tam czyba 4 zwierzatka a w arce kolo 10...
Wpisz na allegro książki dla dzieci z pacynkami wyskoczy tam niebieska z mapka i fioletowa z potworem po 22 zł. ..

Jak u małej pojawia się gorączka odrazu robię badanie moczu , 6 zł a ja spokojniejsza ,wynik tego samego dnia.

Zabawki hmmm... moja najdłużej to wózkiem dla lalek ,albo jakimiś klockami , tak to nie umie za długo pobawić się jedną rzeczą. Chyba że to mój telefon :)

Lubi kurke która znosi jajka , wkłada sama je do środka i ciągnie za sznurek kurke ,żeby jajko zniósła

Ja tez daje bardzo rzadko i to puszczam filmiki z nią samą uwielbia... sama zdjęcia przegląda... palcem przyciąga po ekranie... jej nic dwa razy nie trzeba pokazywać szybko wszystko sama wypatrzy i potem naśladuje..

Raz widziała hak podlewać kwiatki bo robie to jsk mała śpi bo mam ich aktualnie kolo 120 doniczek a mała uwielbia wodę dzisiaj dotarła konewke z szafki i biegiem do parapetów na palce dziubek do doniczki potem następne... strasznie mnie zaskoczyła...

A ja kupilam wlasnie bilety dla mnie i Mlodego na nas pierwszy wspólny lot. Mam nadzieje, ze sama sięy z nim jakoś ogarnę na lotnisku.
Któraś z Was sama latała z dzieckiem?

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A gdzie lecicie? Ja nawet jeszcze sama nie leciałam samolotem... do Paryża autokarem jechałem... Ale mam nadzieje ze wszystko przede mną... mężowi marzy się Tajlandia nawet wycieczkę mieliśmy prawie zadatkowana a tu okazało się ze zaszłam w ciążę... może we trójkę polecimy...

Mam pytanie jak pobierać ie mocz dzieci do badań? Moja ostatnio nie chce sikac na nocnik...

Do góry