reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Propo zębów mamy juz wszystkie tzn 16 i Uwierzcie mi 4 to koszmar... dwie nie są do końca jeszcze wyrzniete takie szerokie kwadratowe po prostu trzonowe... wychodzą juz ponad swą miesiące i wyjść do końca nie mogą dziecko sie meczy katar dziwny dwa trzy dni potem kilka dni przerwy i znowu... nie mogę zaszczepić...
A u mojego czworki bez problemu. Zreszta tak jak i reszta. Nawet nie wiadomo kiedy wyszly.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ulla, Gosikk powodzenia pierwszego dnia w pracy. Mam nadzieję, że pójdzie wszystko dobrze.

U nas jelitówka u dzieci. :growl:

16 zębów :szok:u nas 6. Jeszcze długa droga przed nami

Hej dzięki dziewczyny. W pracy ok ale jak ja tęsknilam!!!!! Na szczęście ren tydzień mąż ma wolne i zajmuje się dziećmi mimo że chory. I najstarszy goraczkuje od wczoraj pi 40 stopni. W pracy chociaż ba spokojnie kawę wypiłam :-) odlicza teraz dni do piątku. Ullaa a jak u Ciebie ? :-)

U nas kupki biegunkowe, straszny brak apetytu i chwilowo 37,8
U lekarza na kontroli , małej zrobił się nalot na języku ,podobno wyjalowila się od antybiotyku , dostaliśmy nystatyne .
No i ma gardło czerwone ??? Niby kolejna infekcja bo tamta na pewno przeszła (słowa pani doktor) masakra

NaNa bardzo współczuję twojej małej... wiem jak mała mojej siostry cierpiała przy przełyku nią gdy podobnie jak twoja miała wyjalowiona jamę ustna od antybiotyku... bardzo ważne są leki osłonowe odpowiedniej firmy i w odpowiednich dawkach przy antybiotykoterapi...

Hej dzięki dziewczyny. W pracy ok ale jak ja tęsknilam!!!!! Na szczęście ren tydzień mąż ma wolne i zajmuje się dziećmi mimo że chory. I najstarszy goraczkuje od wczoraj pi 40 stopni. W pracy chociaż ba spokojnie kawę wypiłam :-) odlicza teraz dni do piątku. Ullaa a jak u Ciebie ? :-)
U mnie też ciężko. Ja muszę przejść dwutygodniowe szkolenie żeby wrócić, bardzo intensywnie w pracy więc wracałam do domu na rzęsach. Ale z radością że z Antosiem się zobaczę. A on taka miał niepewna minę jak mnie zobaczy i cały czas marudził, był już po prostu śpiący, bo rano wstałam wcześniej niż zwykle. Więc nawet jakoś się nie bawil. A ja jeszcze taka padnięta,a tu pranie do zrobienia, zmywarkę nastawić, obiad na jutro, śniadanie do pracy przygotowac i jeszcze mamy remont w mieszkaniu. Nie wiem jak to przrtrwam.A jak Twoje maleństwo Gosikk zareagowalo? Ty też masz cały etat? Ja w sumie z dojazdem jestem 10 godzin poza domem.
Dziewczyny dzięki za kciuki i współczuję chorowitkom.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej moja ponoc przed spaniem wołała MAMA MAMA .... jak mnie zobaczyła to nie chciała puścić. Tak się cieszyła. Za TO średniak był na mnie obrażony i się fochowal ullaa ja wychodzę z domu o 6 20 a jestem z powrotem o przed 16. Cały dzień zwłaszcza ze mała chodzi przed 20 spać .... Dziś mała wstała przed 6 u nie chciała mnie puścić. ...

Do góry