Właśnie jadę do pracy[emoji58]trzymajcie kciuki żeby szybko zleciało. Ja już tęsknię [emoji58]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mojego czworki bez problemu. Zreszta tak jak i reszta. Nawet nie wiadomo kiedy wyszly.Propo zębów mamy juz wszystkie tzn 16 i Uwierzcie mi 4 to koszmar... dwie nie są do końca jeszcze wyrzniete takie szerokie kwadratowe po prostu trzonowe... wychodzą juz ponad swą miesiące i wyjść do końca nie mogą dziecko sie meczy katar dziwny dwa trzy dni potem kilka dni przerwy i znowu... nie mogę zaszczepić...
U mnie też ciężko. Ja muszę przejść dwutygodniowe szkolenie żeby wrócić, bardzo intensywnie w pracy więc wracałam do domu na rzęsach. Ale z radością że z Antosiem się zobaczę. A on taka miał niepewna minę jak mnie zobaczy i cały czas marudził, był już po prostu śpiący, bo rano wstałam wcześniej niż zwykle. Więc nawet jakoś się nie bawil. A ja jeszcze taka padnięta,a tu pranie do zrobienia, zmywarkę nastawić, obiad na jutro, śniadanie do pracy przygotowac i jeszcze mamy remont w mieszkaniu. Nie wiem jak to przrtrwam.A jak Twoje maleństwo Gosikk zareagowalo? Ty też masz cały etat? Ja w sumie z dojazdem jestem 10 godzin poza domem.Hej dzięki dziewczyny. W pracy ok ale jak ja tęsknilam!!!!! Na szczęście ren tydzień mąż ma wolne i zajmuje się dziećmi mimo że chory. I najstarszy goraczkuje od wczoraj pi 40 stopni. W pracy chociaż ba spokojnie kawę wypiłam :-) odlicza teraz dni do piątku. Ullaa a jak u Ciebie ? :-)