reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
U mnie 40 tyg 5 dni i nic. :szok:
Reni, Kasz, urodziłyście dzieci powyżej 4kg, jakie pampersy od razu zakładacie? Czy od razu 2?

Cheetah my na początku zakładaliśmy 1, przez ostatnie 2 dni przeszłam na 2 ale jednak są ciut za duże, bo małej zdarza się gdzieś bokiem przelać i ubrudzić ubranko. Tak więc dzisiaj kupiliśmy jeszcze jedną paczkę 1 i trochę ich poużywamy. Pewnie jak odpadnie pępuch to przejdziemy znowu na 2

ja nigdy 1 nie kupowałam, starszy miał ponizej 4kg, a mlodszy pow 4 i obaj od razu na pampkach 2. teraz tez mam tylko2 kupione...

A ja jestem zla na tą pogodę, chcialabym wyjść na spacer z małą a wieje strasznie. Zasunelam cześć rolet na balkonie i w gondoli była 15 minut, a na dwór strach wyjść tak wieje niemiłosiernie :-( ale ciepło i nawet słońce czasem wyjdzie ale ten wiatr odstrasza.

I ja czekam na lepsza pogode aby wyjsc na pierwszy spacer lub przynajmniej werandowanie zaliczyc.
No i dzis bedzie u nas polozna - czekamy.

reklama
Taki urok listopada :-( mam nadzieję że chociaż przestanie wiać bo to gorsze od zimna,,,, mam stresa jak to będzie jak maz pojedzie i będę musiała iść po syna do.przedszkola i wozić go na zajęcia,ale jakoś będzie trzeba to wytrwać, w innych krajach wychodzą z dzieci w każde warunki...

Do góry