reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Witam
Termin na 29.11 i mała teraz jak ma czkawke to jest to strasznie mocno(waży przeszło 3kg) ale ma ja rzadko. Wcześniej miała częściej. Pozdrawiam

reklama
No trudno, bedziemy zrzucac jak urodzimy. Licze ze 10 kg od razu po porodzie strace, bo tyle przytylam w ciazy. A potem pozostale co przybralam przed.

cheetah jesteś super dzielna, ja panikuję cały czas bo wiem co mnie czeka :sorry:
Ewel byłaś badana po tym wypadnięciu czopa ? Wiesz jakie masz rozwarcie ?
U mnie noc ciężka, ale teraz cisza, chciałabym urodzić w czw. wieczorem, żeby dzieci jak najmniej odczuły moją nieobecność albo w pon. na dyżurze u mojej gin ;-)
Pisałyście o wadze, ja miałam na plusie 10kg, ale schudłam już 1 kg, tak niby się zdarza przed porodem.

Aleali właśnie byłam rozwarcie na 2cm ale. Szyjka jest długa przy kości krzyżowej aż tak mówią i mi ją masowala bolało strasznie, mam masować sutki jak do śr nie urodze wywołują znowu...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ewel wiem jakim koszmarem jest masaż, miałam 2 razy przed I porodem i teraz na wizycie, choć krótko, żeby nie stracić przytomności z bólu, oby teraz rozkręciło się u Ciebie bez oxy. Trzymam kciuki za Ciebie i Lenkę

Ja po tych masażach w I ciąży chodziłam po schodach przez godzinę i w nocy urodziłam czego i Tobie życzę, wiem, że jesteś zmęczona i masz dość

reklama
Do góry