reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
hej
Dziś termin porodu ale raczej nic z tego. Z tego co pamiętam, to Natalkuś miała mieć w poniedziałek zakładany balonik. Jeśli do jutra nie urodzę to mam wizyte u gina, zwolnienie lekarskie też mam do jutra.

Aleali ja w pierwszej ciazy przytylam 28 kg mimo ze sie pilnowalam teraz 20 kg I widac bo jestem spuchnieta jak balon. Ale jak szczesliwie urodze wracam na silownie I diete. ...

Dziekujemy bardzo.
Synuś urodził się wczoraj, balonik i oxy zadziałały.
Waga urodzeniowa 3460 gram i 54 cm. A po porodzie spadł tylko 100 gram z wagi :)
Nikomu nie życze przenoszenia i wywoływania, naprawde mimo że u nas dość szybko poszło. O 12 oxy podali, godzine pozniej zaczely sie skurcze, a młody urodził się o 18:35.
Dali mi gaz di wdychani, czułam się jakbym pijana była haha. I niewiedziałam ze potrafię w sekundzie zasnąć i to na siedząco, mmm spanie między skurczami :)))))))

Natalkuś, a jak opieka, jak polozne i lekarz?
Czemu dali Ci gaz, znieczulenia nie podali?

Najważniejsze ze masz to za soba i teraz masz synka koło siebie :) :)

Co do kg, to w poprzednich ciążach przytyłam po 20 kg, a teraz 8. Ale i tak czuję się jak maciora.
Natalkuś gratulacje, rzeczywiście szybko poszło :-) Ja wdychając gaz czułam tylko, jakby język był spuchnięty. nie zasypiałam :-)
Stokrotka - kiedy masz termin? bo jakoś przeoczyłam ....

Stokrotka, na patoligii i na porodówce cudowna opieka. Tu na poporodowych jakieś takie dziwne te baby, pyskuja i sa nie miłe niestety.. ale może ja akurat tak trafiłam bo święto, niewiem..
Ja nie chciałam znieczulenia :)

Gosikkk ja spałam między skurczami jak dziecko, na siedząco :D

reklama
Do góry