reklama
gosikkk
Fanka BB :)
hej
Dziś termin porodu ale raczej nic z tego. Z tego co pamiętam, to Natalkuś miała mieć w poniedziałek zakładany balonik. Jeśli do jutra nie urodzę to mam wizyte u gina, zwolnienie lekarskie też mam do jutra.
Dziś termin porodu ale raczej nic z tego. Z tego co pamiętam, to Natalkuś miała mieć w poniedziałek zakładany balonik. Jeśli do jutra nie urodzę to mam wizyte u gina, zwolnienie lekarskie też mam do jutra.
Dziekujemy bardzo.
Synuś urodził się wczoraj, balonik i oxy zadziałały.
Waga urodzeniowa 3460 gram i 54 cm. A po porodzie spadł tylko 100 gram z wagi
Nikomu nie życze przenoszenia i wywoływania, naprawde mimo że u nas dość szybko poszło. O 12 oxy podali, godzine pozniej zaczely sie skurcze, a młody urodził się o 18:35.
Dali mi gaz di wdychani, czułam się jakbym pijana była haha. I niewiedziałam ze potrafię w sekundzie zasnąć i to na siedząco, mmm spanie między skurczami ))))))
Synuś urodził się wczoraj, balonik i oxy zadziałały.
Waga urodzeniowa 3460 gram i 54 cm. A po porodzie spadł tylko 100 gram z wagi
Nikomu nie życze przenoszenia i wywoływania, naprawde mimo że u nas dość szybko poszło. O 12 oxy podali, godzine pozniej zaczely sie skurcze, a młody urodził się o 18:35.
Dali mi gaz di wdychani, czułam się jakbym pijana była haha. I niewiedziałam ze potrafię w sekundzie zasnąć i to na siedząco, mmm spanie między skurczami ))))))
gosikkk
Fanka BB :)
Co do kg, to w poprzednich ciążach przytyłam po 20 kg, a teraz 8. Ale i tak czuję się jak maciora.
Natalkuś gratulacje, rzeczywiście szybko poszło :-) Ja wdychając gaz czułam tylko, jakby język był spuchnięty. nie zasypiałam :-)
Stokrotka - kiedy masz termin? bo jakoś przeoczyłam ....
Natalkuś gratulacje, rzeczywiście szybko poszło :-) Ja wdychając gaz czułam tylko, jakby język był spuchnięty. nie zasypiałam :-)
Stokrotka - kiedy masz termin? bo jakoś przeoczyłam ....
Stokrotka, na patoligii i na porodówce cudowna opieka. Tu na poporodowych jakieś takie dziwne te baby, pyskuja i sa nie miłe niestety.. ale może ja akurat tak trafiłam bo święto, niewiem..
Ja nie chciałam znieczulenia
Gosikkk ja spałam między skurczami jak dziecko, na siedząco
Ja nie chciałam znieczulenia
Gosikkk ja spałam między skurczami jak dziecko, na siedząco
reklama