reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
miniaaa gratulacje!

Kinia współczuję wszy i to jeszcze w takim czasie.

Nas po powrocie ze szpitala powitała chora córka a kolejki u pediatry masakryczne. Wczoraj w ogóle nie udało nam się zarejestrować. Na szczęście Krzysiek będzie chodził do innej przychodni.

dddmala mi się takie nabrzmienie utrzymywało dwa dni. Położna kazała mniej pić i nie wiem czy dzięki temu ale przeszło. Mam nadzieję, ze u Ciebie też szybko minie.

Moniqq oby Ci się ten ropień szybko zagoił przed przyjściem małej.

Kinia z tymi wszami to koszmar, jakieś dwa lata temu córka przyniosła i ja też złapałam. To było straszne,w sumie walczyłyśmy trochę ponad tydzień ale to bylas dla mnie tragedia. Ja jakoś przeżyłam wyczesywanie córki ale kto mnie miał wyczesać? Masakra.
U mnie porodu nie widać a miednica to mnie tak boli ze ledwo chodzę a na dodatek zrobimy mi się pierwsze rozstępy.... Po jednej stronie mam chyba ze trzy a po drugiej stronie brzucha cztery:( załamana jestem tym. Ja chce już rodzić!!!

Wczoraj wyczesalam corke mnie puki co nic nie swedzi popralam posciele ubrania itd jutro powtarzamy zabieg wyczesywania i oby juz tego cholerstwa nie bylo bo ja nie wytrzymam. .. dosc ze te preparaty dtogie jak cholera to tak ciezko to cholerstwo wytepic

hej
Na jutro mam termin, na razie cisza. Ciągle sikam i śpiaca jestem. Apetyt zmalał. Godzina 0 zbliża się wielkimi krokami - tylko kiedy? :-) Wciąż walczę z kotem, bo wystarczy chwila nieuwagi i już śpi w wózku albo w łóżeczku .....
Stres przed porodem coraz większy ......

Kinia, wspolczuje, wez natrzyj we wlosy nafty kosmetycznej to bedzie ochrona przed tymi paskudami.

U mnie godzina juz minela :p w nocy nie umialam zasnac tak sie wiercila, w koncu zasnelam na siedzaco w lozku :p

Kinia nie rodze póki co i ja:) w czwartek kładę się do szpitala, mam. Mieć częstsze ktg i ciśnienie mierzone bo czasami skacze choć mam leki i jest ok. Trochę się ludze ze może moje dziecko będzie się balo w szpitalu i wyjdzie szybko może w czw albo piątek hehe

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Jak juz wszystkie urodza to bedziemy pisac o dzieciach co sie nabierzaco dzieje co nas martwi lub poproatu dzienna lub nocna relacja :D Bo teraz jeszcze jestescie oczekujace to nie bardzo o maluszkach :)

reklama
Finkemma pewnie masz racje hahaha plus bedziemy pisac o odchudzaniu :-) bo bedzie trzeba zzucic nadmiar kg :-)

Ewel moze tak byc i oby tak bylo js tak strasznie nienawidze szpitali ze szok ja to prosze Boga o szybki porod i do domu w ten lub nastepny dzien rano ...

Do góry