reklama
Aleali, wczoraj odpadł kawałek czopa, ale bez krwi, poza tym nic się nie dzieje, zero skurczy. Wczoraj wieczorem gorzej się czułam i myślałam że może coś, a tu nadal cisza ale Ewel wróży że urodzę dziś haha, zobaczymy co z niej za czarownica
gosikkk
Fanka BB :)
hej, pierwszego syna urodziłam 4 dni po terminie, drugiego idealnie w dniu terminu. Ciekawe jak teraz będzie? Od kilku dni mam podły nastrój, czepiam się mojego i dzieci, wczoraj to się poryczałam, że jestem taką egoistką, że ciągle myślę o bólu jaki mnie czeka a nie o tym, że córunia niedługo do nas dołączy .... Jestem beznadziejna.
Termin mam na środę, w czwartek mam się zjawić u gina gdybym nie urodziła do tego czasu.
Termin mam na środę, w czwartek mam się zjawić u gina gdybym nie urodziła do tego czasu.
Aleali, nie dziękuję. Oj to mnie na straszyłaś teraz hihi Niech się zbiera w sobie lepiej i wychodzi, ma jeszcze całe 3 dni i liczę na to, że jak posłuchał co na IP mówili, że balonik, że oxy to stwierdzi że lepiej jak sam po dobroci wyjdzie
Natalkuś przepraszam oczywiście nie chciałam, sama jestem taką panikarą, że większej nie znam, uwierz mi, ja cierpię na fobię szpitalną, więc wiele razy zemdlałam w swoim życiu po wejściu do szpitala ;-) Najważniejsze jest zdrowie i życie naszych maluszków a o bólu naprawdę szybko się zapomina
Natalka tak tak nie sam po dobroci wyjdzie heheh
Mi odeszły wody z synem ale i tak musieli mi dać kroplowke na wywołanie bo nie miałam rozwarcia i skurczy ale Poszło szybko, były położne zdziwione myslaly że nie urodze.do rana a tu 3 w nocy i mały już był.
Ciekawa jestem jak będzie teraz, bolu tez się boję, chyba też dlatego mi się tak spieszy by mieć to z głowy :-( i wkurzają mnie też ciągle pytania czy już urodziłam itd
Mi odeszły wody z synem ale i tak musieli mi dać kroplowke na wywołanie bo nie miałam rozwarcia i skurczy ale Poszło szybko, były położne zdziwione myslaly że nie urodze.do rana a tu 3 w nocy i mały już był.
Ciekawa jestem jak będzie teraz, bolu tez się boję, chyba też dlatego mi się tak spieszy by mieć to z głowy :-( i wkurzają mnie też ciągle pytania czy już urodziłam itd
reklama