reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Aleali, wczoraj odpadł kawałek czopa, ale bez krwi, poza tym nic się nie dzieje, zero skurczy. Wczoraj wieczorem gorzej się czułam i myślałam że może coś, a tu nadal cisza :no: ale Ewel wróży że urodzę dziś haha, zobaczymy co z niej za czarownica :-D

Życzę Ci z całego serca, żeby zaczęło się samo, mój I poród był wywoływany, drugi samoistny i różnica w długości i bólu ogromna, więc Ksawery mógłby Was jednak miło zaskoczyć. Trzymam kciuki :tak:

hej, pierwszego syna urodziłam 4 dni po terminie, drugiego idealnie w dniu terminu. Ciekawe jak teraz będzie? Od kilku dni mam podły nastrój, czepiam się mojego i dzieci, wczoraj to się poryczałam, że jestem taką egoistką, że ciągle myślę o bólu jaki mnie czeka a nie o tym, że córunia niedługo do nas dołączy .... Jestem beznadziejna.
Termin mam na środę, w czwartek mam się zjawić u gina gdybym nie urodziła do tego czasu.

Aleali, nie dziękuję. Oj to mnie na straszyłaś teraz hihi :-D Niech się zbiera w sobie lepiej i wychodzi, ma jeszcze całe 3 dni i liczę na to, że jak posłuchał co na IP mówili, że balonik, że oxy to stwierdzi że lepiej jak sam po dobroci wyjdzie :-D

Natalkuś przepraszam oczywiście nie chciałam, sama jestem taką panikarą, że większej nie znam, uwierz mi, ja cierpię na fobię szpitalną, więc wiele razy zemdlałam w swoim życiu po wejściu do szpitala ;-) Najważniejsze jest zdrowie i życie naszych maluszków a o bólu naprawdę szybko się zapomina :-D

Mi skacze ciśnienie i musze na ktg co 2 dni jeździć, możliwe że jak. Nie urodze do czw to mnie poloza na oddzial żebym była pod kontrola stała...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Natalka tak tak nie sam po dobroci wyjdzie heheh
Mi odeszły wody z synem ale i tak musieli mi dać kroplowke na wywołanie bo nie miałam rozwarcia i skurczy ale Poszło szybko, były położne zdziwione myslaly że nie urodze.do rana a tu 3 w nocy i mały już był.
Ciekawa jestem jak będzie teraz, bolu tez się boję, chyba też dlatego mi się tak spieszy by mieć to z głowy :-( i wkurzają mnie też ciągle pytania czy już urodziłam itd

reklama
Mi tez cisnienie skacze, mam napady goraca straszne :/
Kazda z nas juz ma dosc psychicznie i fizycznie bo juz by chciala byc po, ale to blizej niz daje. Szkoda ze tyle musi czlowiek wycierpiec.

Do góry