reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Hejka zazdroszczę wam dzieciaczków w domu my nadal na intensywnej i odwiedziny 2 razy dziennie po pół godziny:( A jeszcze minimum 2 tygodnie w szpitalu dobrze że M wziął opiekę na mnie to przynajmniej mi tak raźniej codziennie jeździmy razem do Kuby... Ja też rzadko tu zaglądam bo cały czas jesteśmy poza domem a jak już w nim jesteśmy to zazwyczaj w biegu trzeba coś zjeść posprzątać i przede wszystkim muszę odciągnąć pokarm...
Gratuluje wszystkim mamusią a Tym które nadal czekają szybkiego rozwiązania:)

reklama
Aleali do tej pory nie miałam problemów z ciśnieniem było w normie od jakiegoś tygodnia zaczęło skakać tak powyżej normy miałam około 142/93 np. Dostalam leki ładnie spadło bo 130/80 mam np ale kontroluje... Ktg wczoraj miała i znowu jutro mam mieć. Jest ok, ale trochę stresująco.
A jak Ty się czujesz?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Rozumiem Cię Ewel i współczuję, że ta końcówka jest taka stresująca. Ja niby śpię lepiej, ale biodra tak mnie bolą, że przy każdej zmianie pozycji budzi mnie straszny ból, w dzień za to bóle okresowe, skurcze i ogólnie fatalna kondycja fizyczna i psychiczna. Czekam na wtorek i mam nadzieję wieści, że jest rozwarcie i to kwestia max kilku dni.

Mama290 - serdeczne gratulacje! Szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci dla Ciebie i naj, naj dla synka! Faktycznie, szybko wyszliscie po cc do domu.

Ja wczoraj bylam na ktg - tetno Hani ladne i bez duzych skokow jak ostatnio. Jesli chodzi o skurcze tez cisza. Ciesze sie, ze z tym tetnem sie uspokoilo, bo martwilam sie bardzo.
Z pierwsza corka w tym czasie ciazy co teraz bylam juz po cc, teraz nieco dluzej czekam na maluszka ale juz za kilka dni. Nie moge sie doczekac.
Milego weekendu dla wszystkich rozpakowanych i tych, ktore nadal czekaja na ten dzien :-)

Gratulacje mamuśki!
Ja dziś wstałam z myślą, że dziś urodzę, wykąpałam się, ogoliłam i czekam :-) Oprócz tego, że mała bombarduje mój brzuch nic się nie dzieje. Strasznie bolą mnie nadgarstki.

reklama
Do góry