reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Hejka zazdroszczę wam dzieciaczków w domu my nadal na intensywnej i odwiedziny 2 razy dziennie po pół godziny:( A jeszcze minimum 2 tygodnie w szpitalu dobrze że M wziął opiekę na mnie to przynajmniej mi tak raźniej codziennie jeździmy razem do Kuby... Ja też rzadko tu zaglądam bo cały czas jesteśmy poza domem a jak już w nim jesteśmy to zazwyczaj w biegu trzeba coś zjeść posprzątać i przede wszystkim muszę odciągnąć pokarm...
Gratuluje wszystkim mamusią a Tym które nadal czekają szybkiego rozwiązania:)

reklama
Aleali do tej pory nie miałam problemów z ciśnieniem było w normie od jakiegoś tygodnia zaczęło skakać tak powyżej normy miałam około 142/93 np. Dostalam leki ładnie spadło bo 130/80 mam np ale kontroluje... Ktg wczoraj miała i znowu jutro mam mieć. Jest ok, ale trochę stresująco.
A jak Ty się czujesz?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Rozumiem Cię Ewel i współczuję, że ta końcówka jest taka stresująca. Ja niby śpię lepiej, ale biodra tak mnie bolą, że przy każdej zmianie pozycji budzi mnie straszny ból, w dzień za to bóle okresowe, skurcze i ogólnie fatalna kondycja fizyczna i psychiczna. Czekam na wtorek i mam nadzieję wieści, że jest rozwarcie i to kwestia max kilku dni.

Mama290 - serdeczne gratulacje! Szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci dla Ciebie i naj, naj dla synka! Faktycznie, szybko wyszliscie po cc do domu.

Ja wczoraj bylam na ktg - tetno Hani ladne i bez duzych skokow jak ostatnio. Jesli chodzi o skurcze tez cisza. Ciesze sie, ze z tym tetnem sie uspokoilo, bo martwilam sie bardzo.
Z pierwsza corka w tym czasie ciazy co teraz bylam juz po cc, teraz nieco dluzej czekam na maluszka ale juz za kilka dni. Nie moge sie doczekac.
Milego weekendu dla wszystkich rozpakowanych i tych, ktore nadal czekaja na ten dzien :-)

Gratulacje mamuśki!
Ja dziś wstałam z myślą, że dziś urodzę, wykąpałam się, ogoliłam i czekam :-) Oprócz tego, że mała bombarduje mój brzuch nic się nie dzieje. Strasznie bolą mnie nadgarstki.

reklama
Do góry