Wielkie dzięki za wszystkie gratulacje trzymam kciuki za wszystkie mamy rozpakowaniu i te które jeszcze są w komplecie... oby maluszki były zdrowe to jest najważniejsza...ze wszystkim innym sobie poradzimy... czas leci szybko dopiero byłam w drodze ze skurcz ami a już za godzinę moja mała skończy 5 dni! Jesteśmy nią zauroczeni mąż nie opuszcza jej na krok i bardzo mnie wspiera bo trochę ciężko znoszę te wszystkie bóle poporodowe... do wielkości mojej małej tez się przyzwyczaiłam do tego stopnia ze jak patrzyłam na inne dzieci urodzone z prawidłową masa to wydawały mi się strasznie duże i otyłe a moja Nadia taka idealna... apetyt dopisuje zjada 100 ml mojego odciągnąć tego mleczka na jeden posiłek wiec mam nadzieje ze szybko nadrobić braki w masie... trzymajcie się cieplutko i powodzenie☺ w wolnej chwili będę do was zaglądać bo jestem ciekawa jak u was sprawy się potoczą...
reklama
madzius5
Fanka BB :)
A ja już chcę urodzić. Od tygodnia mam te skurcze bolesne takie ze masakra. Chyba muszę okna umyć jutro albo poprosić męża o masaż stóp to urodzę wcześniej
madzius5
Rozpakowane mamusie! Gratuluję! Ale wnuczka z tymi otyłymi dziećmi to trochę przesadziłaś. Wiadomo ze dla każdej mamy jej malych jest idealny no ale ze niby dziecko z wagą np 3,2kg jest otyłe?!?
Wnuczka a w którym tyg ciąży ty urodziłas? Bo znowu waga 2640 to znowu najlepsza nie jest... Jak. Na donoszona ciążę, dzieci które ważą więcej niż 3kg wcale grube nie są...
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
M
mama290
Gość
Gratulacje dla rozpakowanych trzymam kciuki za oczekujące ja już chce być po bóle mnie dołują już jeszcze piec dni
ewelisia85
Gratulacje dla kolejnych mam. Mój Kacperek miał 2610 jak się urodził a mimo to inne dzieci wcale nie wydawały mi się grube tylko on wydawał mi się malutki. W ogóle to dużo Twoja mała zjada bo mój to na początku jadł 40-50ml.
reklama
hej :-) ona13 gratuluję Ci i twojej córce życzę wszystkiego co najlepsze :-)
ja cały dzień przy maszynie :-) uszyłam pokrowiec na mowy materacyk do kołyski i do wózka :-) zrobiłam też podusię do kołyski i poszewkę oraz poduszkę do łóżeczka :-) tak mi się podoba to szycie że mało nie zapomniałam że trzeba jeść....
u mnie skurczę coraz częstsze. i mocno dokuczliwe. dziś się dużo naschylałam bo na podłodze wycinałam matę kokosową. to nie było łatwe zadanie ale ile radości mi to sprawiło to sobie nie wyobrażacie.
ja cały dzień przy maszynie :-) uszyłam pokrowiec na mowy materacyk do kołyski i do wózka :-) zrobiłam też podusię do kołyski i poszewkę oraz poduszkę do łóżeczka :-) tak mi się podoba to szycie że mało nie zapomniałam że trzeba jeść....
u mnie skurczę coraz częstsze. i mocno dokuczliwe. dziś się dużo naschylałam bo na podłodze wycinałam matę kokosową. to nie było łatwe zadanie ale ile radości mi to sprawiło to sobie nie wyobrażacie.