reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Hej;) ją jak zwykle w środku nocy bo szpitalne łóżka jakoś mi nie podchodza ale do poniedziałku nie daleko;)
Gratuluje wszystkim wczorajszym mamą i życzę dużo zdrowia dla dzieciaków;)
U nas wszystko idzie w dobrym kierunku Kuba dziś idzie już na normalny oddział tzn. Na neurochirurgie więc prawie wyjde do domku i będę mogła siedzieć z nim całymi dniami chociaż teraz taki grzeczniutki że tylko je i śpi;) czeka nas konsultacja kardiologiczna z związku z wysokim tetnem jakie miewał no i przez to że pierwszy maluch miał wadę serca...

A ją się już morduje bo oczywiście moja laktacja od wczoraj szaleje więc mąż już dziś zawiezie mój Pokarm:-)

Ale się rozpisalam Eh:-)

reklama
No to ja w takim razie urodze grubiutką córeczke :D super :p

Katarzyna, super wiesci, dobrze ze sie powoli uklada :) Bedzie dobrze.

Ja jutro jade do lekarza po L4 bo nie chce isc na wczesniejszy u. macierzynski. Myslalam ze juz nie bede musiala isc do lekarza no ale córa nie chce jeszcze wychodzic :)

No ja też mam L4 do wtorku, więc mam nadzieję, że na wizycie dostane kolejne bez problemu.

Jestem bardzo ciekawa jak waga szacunkowa sprawdzi się w naszym przypadku. Tak bardzo chciałabym już przytulić moją córcię, a tym czasem jej tak dobrze w brzuszku :-)
Która mama dzisiaj chętna do rozpakowania? Ciekawe czy nam się pierwszolistopadowy dzidziuś urodzi.

Wnuczka 5-dniowa córeczka zjada 100 ml ? Ja karmiłam piersią, więc nie wiem ile zjadały moje dzieci, ale dla takiego maleństwa to chyba znacznie za dużo, a co idealnych dzieci to dla każdego rodzica jego dziecko jest idealne
madzius5 ja umyłam wszystkie okna i wysprzątałam całe mieszkanie a skurczy mam mniej :-D, dziecko wie najlepiej kiedy jest gotowe do wyjścia, jeszcze troszkę i przytulimy nasze skarby
Ewel a dzieje się coś u Ciebie ? Masz jeszcze zaplanowaną wizytę ?

Ja jutro planuje sprzatac a we wtorek okna i ubieram łóżeczko :-)
Jutro mam też prywatne usg i liczę że tym razem się więcej dowiem co z Moja niunia.

Syna brat męża wziął z kuzynami na cmentarz więc chociaż mój młody się przejdzie a wieczorem ma wziąść go moja siostra by sobie zobaczył jak w nocy wygląda bo pewnie nie pamięta :-)

cześć. ja w nocy dostałam okropnego bólu w tyłku dopiero teraz odpuściło. ale jak nie mogłam się przekręcić z boku na bok tak bolało. skurczę też miałam ale odpuściły. jutro mam usg a w środę wizytę.

u nas ładna pogoda więc wybieram się na jakiś spacerek z synkiem. dziś 1.11 do tego niedziela więc pewnie nikt nie będzie rodził :-)

Aleali u mnie nic, czasami mam takie dziwne bóle krzyżowe i wtedy brzuch się napina ale mało tego :) wizytę mam w środę, szczerze bym chciała żebym poszła i usłyszała ze się zaczyna proszę do szpitala:-)))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry