reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kasieczna ale hit!!! Słyszałam, że jak w usg jest dziewczynka to jednak takie pomyłki się czasami zdarzają, ale jak już jest chłopiec to na bank będzie chłopiec.
Ewel mi już na prenatalnych powiedzieli, że mała może mieć ponad 4 kg. U mojej ta waga wynika z rozmiaru brzuszka, może dlatego szacują że bedzie spora

Kasia jestes pod kontrola a to teraz najważniejsze :)
Ja też mam ograniczone zaufanie co do plci tym bardziej ze na poczatku byla zmylka jak cos to nie zemdleje na porodowce jakby byla parka ;) my zalatani teraz jestesmy na glowie remont i przeprowadzks a na bank on sie przeciagnie wiec musimy wynajmowane mieszkanie przemeblowac a zegar tyka 33tc to juz coraz blizej w sumie musze byc gotowa w kazdej chwili. Ale chlopaki mnie oszczędzają, nie czuje zebym zaraz miala rodzic jeszcze ze 4 tyg powinnam dac rade :) wyprawka prawie skompletowana, wozek zamowiony coraz blizej finisz :)

Katarzyna92, no właśnie trochę jest tych ubranek dla dziewczynki, z 3-4 reklamowki, ale dużo mam też unisexów, więc tragedii nie ma. Wszystko już kupione, to teraz będę musiała jeszcze troszkę ubranek podokupować.

Cześć Dziewczyny :)
Mam ogromną prośbę, pisze pracę magisterską na temat odżywiania kobiet w ciąży. Jakbyscie były takie mile i wypełniły mi ankietę to bylabym baaardzo wdzięczna :)
Jeśli chodzi o ten 3 dniowy jadłospis to mogą być jakieś przykładowe dni i potrawy, nie musi to być idealnie co np dzisiaj zjadlyscie ;)
Podaje link to ankiety:
https://goo.gl/cjnJgg

Jeszcze raz dziękuje za wypełnienie ankiety, bardzo mi pomozecie :)

Kasieczna to dobrze że coś się znajdzie na chłopaka;) ją to byłam taka mądra przy pierwszym jak usłyszałam o dziewczynce że drazu wszystko różowe kupowałam a teraz jak 20 razy potwierdzony chłopak musiałam wszystko sprzedać a jeszcze też siatka mi ciuszkow została;)

reklama
Do góry