reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kasieczna niezly numer :) dobrze ze teraz sie dowiedzieliscie :)
Agami co do zarazkow to kazda matka robi po swojemu z swoim dzieckiem mysle ze nie warto przesadzac ja uwielbiam jak moj mlody przychodzi i mowi mamusiu kocham cie i nadstawia sie sam po buziaka <3 mycie rak to mysle ze kazdy normalny ma wpojone od dziecka a jak ktos jest chory to won ! :)
Mnie rozbrajaja takie mamuski ze zdaleka od dziecka bo zarazki sro tamto a z 2 tyg niemowlakiem zapieprzaja po galerii albo sklepie :)
Powiem mam ze sily mam duzo w ciagu dnia i doba dla mnie za malo ale wieczorami to juz padam na pyszczysko i brzuchol daje o sobie znac kluje boli etc
Tez czekam na wtorkowe usg bo ciekawa jestem jaki ten moj synu wielki i jak lezy :)

ja mam wizytę dopiero 14 października.... to będzie około 36 tydzień więc mój bąbelek ( Jasiu taki pseudonim nadał Stasiowi ) będzie miał ze 3 kg jak nie więcej.

wpycha mi nogi pod żebra i to boli.

na jutro lub wtorek planuję kolejną turę prania :-) i prasowania :-( czy wy też uważacie że do tych małych ciuszków powinni robić osobne małe żelazka?????

Ale ja pisałam ze mam często opryszczke i dlatego nie całuje w usta dziecka.swiadomie nigdy nie naraze syna a milosc poza buziakami mozna w inny sposob okazywac :) ze sterylnoscia nie przesadzamy.I na tym zakończmy temat bo zaczynacie zbyt dalekie wnioski wyciągać.Ja staram się w swoich wypowiedziach nikogo nie krytykować.mogę co jedynie okazywać zdziwienie :)

wolność tomku w swoim domku. każdy może postępować po swojemu. więc nie ma co się nakręcać tylko trzeba zacząć projektować żelazko do prasowania dziecięcych ciuszków ( może da się na tym zarobić ) hehehe

Ewelisia jak u Was? :)
Reni moja w 31 tc 2400 wiec tez mam mieć ust w 37 tc żeby spr jak dalej ale doktorka moja mówi ze do 4kg nie dojdzie :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

U nas dobrze :) ja juz od czwartku jestem w domu. Kacperek w szpitalu codziennie jeździmy zawozic mu mleczko i trochę przy nim posiedzieć. Dalej jest w inkubatorze i ma naświetlania bo wyszła mu podwyższona birubina.

reklama
Na razie jeszcze nie wiadomo kiedy go wypisza.A te lampy miał już dziś trzeci dzień wiec możliwe że jutro już je wyłączą. Poza tym dostaje antybiotyk bo przyplątala się jakaś infekcja.

Do góry