reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Na tym samym aparacie 1700 i tyle samo po ponad tygodniu tu jak mnie przyjmowali tego samego dnia 1900 łożysko mam pierwszego stopnia przepływy pożądku... A już wolę szczerze być tu pod kontrolą niż fundować sobie kolejne stresy

reklama
Kasiu jeśli łożysko i przepływy są dobre to może Kacperek będzie z tych drobniejszych dzieciaczków.
A coś wskazywało na to, że może nie przybierać odpowiednio, że zrobili Ci pomiary w odstępie tygodnia? Mój lekarz mówi, że częściej niż raz w miesiącu nie ma sensu robić pomiarów, bo wyniki mogą być niemiarodajne. Teraz po 36 tygodniu będę miała pomiary co 2 tygodnie, ale tylko dlatego, że moja mała bardzo szybko rośnie i to go trochę zaniepokoiło.

Kasiu będzie ok. trzymam za to kciuki.

ja dziewczyny robię pranie dzieciowych ciuszków ale na tą chwilę tylko tych do torby. czas najwyższy się spakować :-) wczoraj cały wieczór miałam skurcze więc się trochę wystraszyłam że jak by się coś wydarzyło to ja zupełnie nie przygotowana. więc postanowiłam się przygotować :-)

reklama
Hej :)
Niektóre wiedzą, niektóre nie - wczoraj oficjalnie moja mała Oliwka zmieniła płeć i stała się synkiem. Na badaniu usg na warsztatach dla mam okazało się, że jest siusiak! Szok niesamowity, oswajamy się z tą myślą. O tyle dobrze, że nie wyszło to przy samym porodzie, bo wtedy by była heca :D

Do góry