reklama
A ja za to w pierwszej ciąży nie czułam żadnych bóli w brzuchu, jajnikach, macicy, czy pachwinach. Za to w tej drugiej ciąży mam takie dolegliwości. Np. nie mogę zrobić żadnego gwałtownego ruchu, bo od razu mnie kuje w jajnikach, ale lekarz powiedział mi, że to nic niepokojącego. Te bóle w okolicy pachwiny są spowodowane powiększaniem się macicy i rozciąganiem się wiązadeł.
Katarzyna92
Fanka BB :)
Nikka ja mam to samo że jak gwałtowny ruch zrobie to mnie bolą jajniki aż czasami za bardzo...
calineczkaa
Ewelisia, Natalkuś gratulacje pozytywnych wiadomości;-)
Dziewczyny, doskiewa Wam może ból pleców?
Ja dziś robiłam morfologię i mocz i już się stracham o wyniki
Dziewczyny, doskiewa Wam może ból pleców?
Ja dziś robiłam morfologię i mocz i już się stracham o wyniki
gosikkk
witam
mnie też czasami pobolewa brzuch, ale myślę że to normalne. mam prenatalne 5 maja dopiero, osiwieję do tego czasu :-( w drugiej ciąży też miałam skierowanie na prenatalne, mimo że wszystko było ok. teraz mam to skierowanie ze względu na toksoplazmozę pieprzoną. dlatego bardzo się boję i modlę, żeby z maleństwem było ok ...... lekarz mówił, że jak coś wyjdzie nie daj boże nie tak, to niestety będę musiała przejść prenatalne już inwazyjne. jutro mam wizytę w poradni chorób zakaźnych. Dziewczyny które mają prenatalne za sobą - bardzo wam zazdroszczę, możecie spać spokojnie. bo u mnie to ciągle wielka niewiadoma ................
mnie też czasami pobolewa brzuch, ale myślę że to normalne. mam prenatalne 5 maja dopiero, osiwieję do tego czasu :-( w drugiej ciąży też miałam skierowanie na prenatalne, mimo że wszystko było ok. teraz mam to skierowanie ze względu na toksoplazmozę pieprzoną. dlatego bardzo się boję i modlę, żeby z maleństwem było ok ...... lekarz mówił, że jak coś wyjdzie nie daj boże nie tak, to niestety będę musiała przejść prenatalne już inwazyjne. jutro mam wizytę w poradni chorób zakaźnych. Dziewczyny które mają prenatalne za sobą - bardzo wam zazdroszczę, możecie spać spokojnie. bo u mnie to ciągle wielka niewiadoma ................
Katarzyna92
Gosikkk nie martw się tak ja mam dzień później i też głowę pełną niewiadomych mam nadzieje ze tym razem żadnych wad nie będzie chociaż nie miałam jeszcze okazji zapytać lekarza co by było gdyby jednak jakaś była ale nawet nie biorę tego pod uwagę
Oj tak ten ból jest dość intensywny, że aż ciężko wykonać jakiś ruch, ale to ponoć też nic niepokojącego. Takie już uroki ciążyNikka ja mam to samo że jak gwałtowny ruch zrobie to mnie bolą jajniki aż czasami za bardzo...
Gosikkk postaraj się tym tak nie zadręczać. Chodź wiem, że ta niewiadoma jest najgorsza. Musi być wszystko dobrze, dzięki odpowiedniemu leczeniu nic dzidziusiowi nie będzie.
wgoracejwodziekapana
Hej dziewczyny, nie pisze ale jestem tu często i Was podczytuje.
od jutra 13 tc, 29 kwietnia mam badania prenatalne. Trzymajcie kciuki.
od jutra 13 tc, 29 kwietnia mam badania prenatalne. Trzymajcie kciuki.
reklama