reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Cześć
Ewel dodam do twojej wypowiedzi że jeżeli we wcześniejszych ciążach zdarzały się wady to również jest to usg na nfz...
Zazdroszczę tym które już są po usg genetycznym i trzymam kciuki za następne wizyty
Ja czuje się już superowo zero mdłości jestem pełna energii tylko czasami senność męczy...
Ewel dodam do twojej wypowiedzi że jeżeli we wcześniejszych ciążach zdarzały się wady to również jest to usg na nfz...
Zazdroszczę tym które już są po usg genetycznym i trzymam kciuki za następne wizyty
Ja czuje się już superowo zero mdłości jestem pełna energii tylko czasami senność męczy...
Sylka87
Fanka BB :)
Ja jestem z wawy moja dr kazdej ciezarnej wypisuje skierowanie na badania prenatalne. I w tym miejscu gdzie sie odbywają muszą zapisac tak zeby sie zmiescic w tym przedziale. Wiec u mnie jest chyba jakos wyjatkowo jak Was czytam... Natalkus ale Twoj maluszek pieknie rosnie Oletka tez trzymam kciuki!!!
Mnie juz nie ciagnie ale mam uczucie ze ma mimwypasc krokiem ale to dlatego ze mam nisko bardzo macice ale szyjka jest ok trzeba to kontrolowac bo jak sie zacznie skracac to zalozy mi wkladke. W pierwszej ciazy tez tak mialam bo taka chyba ,oja uroda nisko macice miec ale w pierwszej ciazy mialam lozysko przodujace tak ze nie ,ozna bylo dac wkladki i lezalam cala ciaze wiec teraz mam nadzieje ze szyjka da rade i bede sprawna reszte ciazy.
Dziewczyny jeszcze tylko pol roku i bedziemy mialy je w rekach to jest niesamowite.
Dziewczyny jeszcze tylko pol roku i bedziemy mialy je w rekach to jest niesamowite.
Mnie wlasnie do tej pory az tak nie dawal brzuch popalic a od 3 dni ciagnie gdzies w pachwianch boli czasami jak na @ dobrze ze wiem ze tak moze byc bo bym sie srala jak wczoraj przed usg i mam nega wzdecia brzuch jak balon
Dzień dobry słoneczka w ten słoneczny dzień
Migduch, bardzo mi przykro z powodu straty. Dużo siły i spokoju Ci życzę i w niedalekim czasie owocnych starań. Ne pewno niebawem napiszesz nam, że znów spodziewasz się maleństwa i za jakiś czas zostaniesz szczęśliwą mamą.
Ewelisia super, że prenatalne wyszły prawidłowo i że poznałaś już płeć dzidzi. U mnie było podobnie jak u Ciebie, że po usg genetycznym rozpierała mnie energia, leciały łzy ze szczęścia i poczułam ogromną ulgę i banan mi z twarzy nie schodził.
Sylka, również trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę i to potrójnie, u rąk i u nóg.
Oletka, za Twoje dzisiejsze prenatalne również mocno ściskam kciuki.
Widzę, że w naszych listopadówkach coraz więcej z nas ma termin na koniec października, mój termin waha się między 31 października, a 1 listopada, ale pewnie ta data jeszcze nie raz ulegnie zmianie.
Witam serdecznie kolejną mamusię w naszym gronie. Z tego co piszesz, to dość późno dowiedziałaś się o ciąży?
Ja dziś podjadę do przychodni po odbiór wyników testu PAPPA.
Migduch, bardzo mi przykro z powodu straty. Dużo siły i spokoju Ci życzę i w niedalekim czasie owocnych starań. Ne pewno niebawem napiszesz nam, że znów spodziewasz się maleństwa i za jakiś czas zostaniesz szczęśliwą mamą.
Ewelisia super, że prenatalne wyszły prawidłowo i że poznałaś już płeć dzidzi. U mnie było podobnie jak u Ciebie, że po usg genetycznym rozpierała mnie energia, leciały łzy ze szczęścia i poczułam ogromną ulgę i banan mi z twarzy nie schodził.
Sylka, również trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę i to potrójnie, u rąk i u nóg.
Oletka, za Twoje dzisiejsze prenatalne również mocno ściskam kciuki.
Widzę, że w naszych listopadówkach coraz więcej z nas ma termin na koniec października, mój termin waha się między 31 października, a 1 listopada, ale pewnie ta data jeszcze nie raz ulegnie zmianie.
Witam serdecznie kolejną mamusię w naszym gronie. Z tego co piszesz, to dość późno dowiedziałaś się o ciąży?
Ja dziś podjadę do przychodni po odbiór wyników testu PAPPA.
Ewel to twoje pierwsze dziecko prawda. Ja w pierwszej ciazy tez tak mialam to uczucie rozciagania od srodka w roznych etapach ciazy rozne partie bolaly raz pachwiny raz podbrzusze innym razem sam brzuch ale to zwykle u pierworodek te ktore sa juz mami maja juz wszystko porozciagane jak stara guma hahahahha i takie dolegliwosci juz sa o wiele mniejsze :-)
Mnie wczoraj bolał brzuch jak na @ strasznie, aż musiałam usiaść, ale ogólnie to żadnych objawów nie mam, tylko głodna ciągle jestem hihi. A przed usg jak siedziałam w poczekalni to aż mi jelita skręcało z nerwów, masakra. Przerażało mnie to że wy prawie wszystkie jakieś objawy macie a ja nic. Mdłości nie miałam wogóle, brzuch mnie bolał jak na @ na samym początku tylko i jedyny objaw jaki miałam to zgaga codziennie. Ale jak już wiem że z dzidzią wszystko ok to jestem spokojniejsza
reklama