reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Majac kota w domu moja siostra wlasnie musiala sprztac;) ale nie wazne wiemy co wywoluje toxo a u kogos skad sie wzielo to juz indywidualne kwestie u jednego moze byc od ziemii u kogos od odchodow kocich. Ale wiecie co kiedys nie wiedzialam o tej chorobie....
Super dziewczyny ze macie za soba usg ja mam jutro wizyte i ciut sie boje

reklama
Przepraszam, że sie pytam ale wy co ile robicie usg? Licząc od samego poczatku?
U nas są po 1 w każdym trymestrze, no ale chodzę tez prywatnie i wtedy raz na miesiąc lub 1,5.

Ewel, wiem co czujesz. Ja myślałam, że tylko w pierwszej tak się przeżywa każde USG ale powiem Ci, że u mnie jest chyba nawet gorzej teraz - w drugiej ciąży, bo jestem bardziej świadoma i więcej wiem, stąd te bezsenne noce przed wizytami i gonitwy myśli. Wczoraj nawet córka budziła się w nocy i przez sen mówiła nie, nie, ... i ubzdurałam sobie, że to jakiś znak... Strasznie sama potrafię się wkręcić, niestety tak już mam.

Cil, ja miałam już kilka USG (chyba ze 4-5 jak dobrze liczę) ale myślę, że jestem szczególnym przypadkiem przez tego krwiaka. W poprzedniej ciąży miałam co miesiąc, na każdej wizycie.

Ostatnia edycja:
Ja mialam pierwsze w 7 tygodniu nastepne mam w 12. Choc na wizycie u doktorki mozliwe ze jutro tez bede miala zeby posluchac serduszka. Ja jestem po poronieniu wiec tez moge miec wiecej... Ale zazwyczaj jak nic sie nie dzieje to jest do 10 tyg ciazy potem miedzy 11 a 14 tyg polowkowe miedzy 20 a 22tyg i potem juz takie po 35 tyg chyba;)
Boje sie.... Tez.... Po tym co przeszlam ale musi byc dobrze

Angoba ja tez juz miałam 4 o_O parapetie po poronieniu :/
I jestem w 4 ciąży, 3rozwijajacej sie i tez to przeżywam mocniej...bo za duzo wiem :p

reklama
Do góry