reklama
moze nie to ze rodzic, ale moge w ciazy chodzic, a potem niech ktos cudownie dzeicko ze mnie wyjmieLotka czyli u Ciebie nic tylko rodzic
chociaz pewnie za trzecim razem to juz samo wypadnie ;-)
ja nosilam zawsze takie z panelem - rozciagliwy material a na gorze gumka. jedne z regulacja, inne bez. fakt, jak byl wielki gorac to srednio fajnie, brzuch sie pocił, ale ja tylko w spodniach chodze, wiec jakos to znosiłam, moze sukienki bylyby lepsze. teraz mam kilka dlugich par i chyba 2 pary rybaczkow.Dziewczyny a na lato takie jeansy z gumka beda wygodne? Ja nie lubie sukienek choc moze sie przemoge;-))
kasieczna
Fanka BB :)
hej!
Ja raz tylko miałam tak, że mi serce trochę przyspieszyło. Ale ogólnie to na to nie narzekam. Z moich starych objawów to na razie zostały tylko piersi, brzuch czasami pobolewa, ale to te normalne bóle, od rozciągania więzadeł. Doszły mi nudności. Nie wymiotuję, ale jak czasami jakiś zapach mi zaleci, to się czuję tak, jakbym miała kaca i nic nie mogła przełknąć.
Mój brzuszek już się uwidocznił. Fakt, że mam troszkę tłuszczyku i to, że mi się zaczął zaokrąglać skutkuje malutką piłeczką )
W piątek mam kolejne usg, usłyszę serduszko i wszystko mi pan doktor pomierzy. Zrobiłam wyniki krwi i moczu, wszystko w normie, jak szesnastka
Już drugi raz mi się śniło, że noszę w brzuszku chłopca Albo proroczy sen, albo jak to mówią, trzeba na odwrót interpretować i będzie dziewczynka ) Skłaniam się ku córeczce jednak
Ja raz tylko miałam tak, że mi serce trochę przyspieszyło. Ale ogólnie to na to nie narzekam. Z moich starych objawów to na razie zostały tylko piersi, brzuch czasami pobolewa, ale to te normalne bóle, od rozciągania więzadeł. Doszły mi nudności. Nie wymiotuję, ale jak czasami jakiś zapach mi zaleci, to się czuję tak, jakbym miała kaca i nic nie mogła przełknąć.
Mój brzuszek już się uwidocznił. Fakt, że mam troszkę tłuszczyku i to, że mi się zaczął zaokrąglać skutkuje malutką piłeczką )
W piątek mam kolejne usg, usłyszę serduszko i wszystko mi pan doktor pomierzy. Zrobiłam wyniki krwi i moczu, wszystko w normie, jak szesnastka
Już drugi raz mi się śniło, że noszę w brzuszku chłopca Albo proroczy sen, albo jak to mówią, trzeba na odwrót interpretować i będzie dziewczynka ) Skłaniam się ku córeczce jednak
angoba
Pospalam
Dolacze sie do grupy z lekko wystajacym brzuszkiem. Zdziwilam sie nawet ze to juz ale ginka powiedziala, ze w drugiej ciazy szybciej wychodzi. Waga poki co bez zmian (yupii), objawow innych niz sennosc i bolace piersi tez brak (tez yupii).
Dolacze sie do grupy z lekko wystajacym brzuszkiem. Zdziwilam sie nawet ze to juz ale ginka powiedziala, ze w drugiej ciazy szybciej wychodzi. Waga poki co bez zmian (yupii), objawow innych niz sennosc i bolace piersi tez brak (tez yupii).
finkemma
Ja w lato nie wyobrażam sobie biegać w jensach stawiam na zwiewne sukienki i co najwyżej tuniki i leginsy
Zresztą ja i bez ciąży spodni nie noszę praktycznie wcale jedynie dres po domu a i to nie zawsze . Lubie sukienki.
Zresztą ja i bez ciąży spodni nie noszę praktycznie wcale jedynie dres po domu a i to nie zawsze . Lubie sukienki.
gosikkk
U mnie 3 ciąża więc oczywiście brzuch widoczny. Też nie przepadam za sukienkami, ale latem będzie tak wygodniej :-)
reklama
hej dziewczyny :-) wróciłam od rodziny. ogólnie fajnie było. upiekłam pyszną puszystą drożdżówkę i zjadłam chyba 1/3 sama taka mi dobra wyszła. co do objawów u mnie to ból piersi, nudności bez wymiotów i chęć jedzenia pieczywa...
brzuch też mi wywala, szczególnie na wieczór.
umówiłam się dziś na usg genetyczne na 27 kwietnia :-) w Invikcie w Gdyni :-)
brzuch też mi wywala, szczególnie na wieczór.
umówiłam się dziś na usg genetyczne na 27 kwietnia :-) w Invikcie w Gdyni :-)