reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Lotka czyli u Ciebie nic tylko rodzic :)
moze nie to ze rodzic, ale moge w ciazy chodzic, a potem niech ktos cudownie dzeicko ze mnie wyjmie :D
chociaz pewnie za trzecim razem to juz samo wypadnie ;-) :D
Dziewczyny a na lato takie jeansy z gumka beda wygodne? Ja nie lubie sukienek choc moze sie przemoge;-))
ja nosilam zawsze takie z panelem - rozciagliwy material a na gorze gumka. jedne z regulacja, inne bez. fakt, jak byl wielki gorac to srednio fajnie, brzuch sie pocił, ale ja tylko w spodniach chodze, wiec jakos to znosiłam, moze sukienki bylyby lepsze. teraz mam kilka dlugich par i chyba 2 pary rybaczkow.

Wrocil mi bol piersi ;)ale dzis czuje tez jak szybciej mi bije serducho;-) magnez musze chyba znowu brac. A wy jak macie dalej jest to uczucie?

hej! :D
Ja raz tylko miałam tak, że mi serce trochę przyspieszyło. Ale ogólnie to na to nie narzekam. Z moich starych objawów to na razie zostały tylko piersi, brzuch czasami pobolewa, ale to te normalne bóle, od rozciągania więzadeł. Doszły mi nudności. Nie wymiotuję, ale jak czasami jakiś zapach mi zaleci, to się czuję tak, jakbym miała kaca i nic nie mogła przełknąć.
Mój brzuszek już się uwidocznił. Fakt, że mam troszkę tłuszczyku i to, że mi się zaczął zaokrąglać skutkuje malutką piłeczką :))
W piątek mam kolejne usg, usłyszę serduszko i wszystko mi pan doktor pomierzy. Zrobiłam wyniki krwi i moczu, wszystko w normie, jak szesnastka :D
Już drugi raz mi się śniło, że noszę w brzuszku chłopca :) Albo proroczy sen, albo jak to mówią, trzeba na odwrót interpretować i będzie dziewczynka :)) Skłaniam się ku córeczce jednak :D

Pospalam :)
Dolacze sie do grupy z lekko wystajacym brzuszkiem. Zdziwilam sie nawet ze to juz ale ginka powiedziala, ze w drugiej ciazy szybciej wychodzi. Waga poki co bez zmian (yupii), objawow innych niz sennosc i bolace piersi tez brak (tez yupii).

Ja w lato nie wyobrażam sobie biegać w jensach stawiam na zwiewne sukienki i co najwyżej tuniki i leginsy :)
Zresztą ja i bez ciąży spodni nie noszę praktycznie wcale jedynie dres po domu a i to nie zawsze . Lubie sukienki.

reklama
hej dziewczyny :-) wróciłam od rodziny. ogólnie fajnie było. upiekłam pyszną puszystą drożdżówkę i zjadłam chyba 1/3 sama taka mi dobra wyszła. co do objawów u mnie to ból piersi, nudności bez wymiotów i chęć jedzenia pieczywa...
brzuch też mi wywala, szczególnie na wieczór.

umówiłam się dziś na usg genetyczne na 27 kwietnia :-) w Invikcie w Gdyni :-)

Do góry