reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

sylka mam dokłanie to samo...nawet z piersiam bo mniej mnie bolą i juz panikuje. też pól nocy spać nie mogłam ze stresu mimo że wczoraj widziałam swoje dzieciątko. musze zrobić sobie przerwe od forum bo chodze jak kłębek nerwów........

reklama
Cześć Dziewczny!
chciałam się przywitać i dołączyć do Was. Wszystkim, które przechodzą trudne chwile - dużo siły życzę, pozostałym wiary i spokoju - to dla nas teraz najważniejsze. Myślimy o maluszkach i tylko pozytywnie.
Ja też "wesołej" sytuacji nie mam - od 2 tygodni leżę plackiem, po wczorajszej wizycie mam nakaz bezwzględnego leżenia na kolejne 2 tygodnie, co jest dość trudne przy prawie 2-latce :) Wszystko z powodu dużego krwiaka. I leżenie pewnie się tak szybko nie skończy. Ale lezę i walczę i wierzę, że maluszek jest silny i da radę. Dziś umówiłam się na usg w 12 tyg - musi być dobrze!!!!

Makartaka u made my day!!! Balam sie spojrzeć w twoja odpowiedz z sercem w gardle. Cudownie :):) ktory tydzień u Ciebie?

Takie wiesci lubimy.:-)
Dziewczyny wiem ze ktoras miala problemy grzybiczne co dal wam lekarz ? Mozna tantum rosa brac w ciazy? Kurde sama. Nie wiem czy to jakas grzybica czy uczulenie bo zrobilo mi sie po kapieli a nalalam sobue do wody nie oliwy tylko dostalam oliwke do kapieli i cala mnie obsypalo i mam uplawy wiec nie wiem kurde chyba trzeba leciec do lakarza bo wizyta dopiero za 2 tyg

Lec Claudia dostaniesz co trzeba a bez konsultacji prawie nic nie wolno. Dostalam nystatyne na receptę ponoc jedyny nieszkodliwy lek na grzyba w 1 trymestrze

reklama
Claudia można Tantum rosa i nie myj się żelem nie bierz kąpieli a prysznic. Ja dostałam globulki nestatyna unia a potem krem pimfucin jakoś tak sie nazywał

Do góry