reklama
natka00
Zaciekawiona BB
nikka- to super że wszytsko ok i jaka już duża dzidzia a na kiedy termin Ci wyliczył? chyba pierwszy tydz. XI ?
Fajnie dziewczyny że wasze fasolki się prawidłowo rozwijają - oby tak dalej
Ja dziś miałam kiepski dzień, jakoś brakuje mi sił, cokolwiek zrobię zaraz czuję się zmęczona i wydaje mi się że mój brzuch jest tak nienaturalnie napięty (dziwne uczucie)
Właśnie zmuszam się aby zrobić jakąś listę zakupów przedświątecznych ale jakoś zapału i nastroju świąt nie czuję , na dworze okropnie, wietrznie i leje hm zima czy jesień wraca, bo wiosny nie widać
Ja dziś miałam kiepski dzień, jakoś brakuje mi sił, cokolwiek zrobię zaraz czuję się zmęczona i wydaje mi się że mój brzuch jest tak nienaturalnie napięty (dziwne uczucie)
Właśnie zmuszam się aby zrobić jakąś listę zakupów przedświątecznych ale jakoś zapału i nastroju świąt nie czuję , na dworze okropnie, wietrznie i leje hm zima czy jesień wraca, bo wiosny nie widać
Jeszcze nie wyliczył mi terminu porodu, ale wychodzi sam początek listopada. Dopiero na następnej wizycie założy mi kartę ciąży, za 2 tyg.
Asia ja mam podobnie, nie mam do niczego zapału, dziś byłam nieprzytomna i razem z moim synkiem w dzień się położyłam. Teraz dopiero wzięłam się za robienie obiadu
Asia ja mam podobnie, nie mam do niczego zapału, dziś byłam nieprzytomna i razem z moim synkiem w dzień się położyłam. Teraz dopiero wzięłam się za robienie obiadu
Sylka87
Fanka BB :)
Eh dziewczynki zła jestem na siebie bo pracuje jak mrówka oby faktycznie bylo tak ze ciąża to nie choroba i nie zaszkodze bombelkowi tym moim pracoholizmem. Oczywiacie nie dzwigam nic ale dzis 9 h na nogach jutro 10... staram sie chociaż jesc i pic regularnie. Nikka super ze juz po usg i fasolka taka duża Ja od jutra za 6 dni usg jakos wytrzymam musze!
Sylka87
Fanka BB :)
Zamierzam pracowac do 7mc ale lajtowo musze kogos zatrudnić. Wydaje mi sie ze punk widzenia zależy od punktu siedzenia bo jakbym byla pracownikiem pewnie bym walila w trabke i od razu poszła na 100% platne i pewnie to tez kwestia psychiki ja praktycznie nie choruje bo wiem ze nie mogę. Teraz tez czuje sie dobrze bo wiem ze nie moge Psychika tez odgrywa dużą rolę. Boje się tylko żebym później nie miala do siebie pretensji jak cos będzie nie tak. Ale czuje sie dobrze nic mnie nie boli, w glowie mi się nie kreci więc myślę ze nie zaszkodze. W święta i po sobie odpoczne
Sylka, tez planuje przynajmniej do lipca pracować, a nie pracuje na siebie). Tyle ze 100% liczą jako średnia z ostatnich 12 mies, a miałam podwyżkę w styczniu, i chce trochę popracować żeby sie policzyła do tej średniej. chociaż oczywiście jeżeli lekarz zasugeruje inaczej, to pójdę na zwolnienie, dodatkowo mam stresująca prace i ludzi pod sobą.
reklama