reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Justyna - odwiedzaj nas odwiedzaj :)

dziewczyny super, że wizyty ok :) ja czuje się dobrze :) dzisiaj miałam w sumie cały dobry dzie ń, bez żadnych dolegliwości ;)
Ewel - gdzie to zdjęcie Twojej fasoleczki? :) przeczytałam Twoje wpisy a nie widziałam...

Ostatnia edycja:
ooo jaki bąbelek kochany :D
a to jeszcze mnie oświeć hihi gdzie są zdjęcia testów i usg? bo ja jakas rozkojarzona chyba jestem, bo nie widze... ;)

cześć dziewczyny, dziś udało mi wcześniej (znaczy ze równo o 17-00 wyjść z pracy). mam straszne bóle głowy od kilka dni (po zmianie czasu nie wysypiam się, a kawy już nie pije), i jestem bardzo drażliwa, aż nawet szefowa dziś zapytała czy coś się dzieje. powiedziałam tylko ze złe sie czuje, bo o ciąży nie chce jeszcze mówić. dobrze ze Święta idą to odpocznę sobie :)

reklama
Dziewczynki, ale mamy piękną zimę tej wiosny.
Sylka dobrze, że już lepiej się czujesz i trzymam kciuki abyś już całkowicie wyzdrowiała i jakoś wytrzymała w pracy.
miniaaaa dużo zdrówka dla Was. A to jakaś jelitówka Was dopadła? Jak tak to strasznie Wam współczuję, to dziadostwo tak wymęczy cały organizm :crazy:
Dziewczyny tak kusicie tą colą, a ja staram się unikać gazowanych napojów. I chyba będę musiała sobie ją kupić.
natka00 co do alergii w ciąży, to kiedy byłam w poprzedniej ciąży, to właśnie wyszła mi alergia na ostre potrawy, wysypywało mi cały język, a po chwili ustawało, wcześnie też żadnej alergii nie miałam.
A teraz co u mnie. Otóż ginekolog zrobił mi USG dopochwowe i fasoleczka rozwija się prawidłowo. Ma 2,6 cm i jest to 9 tydzień i 3 dni. Serce fasolce bije jak dzwon i do tego machało do nas rączkami. Coś cudownego. Jutro z rana idę porobić wszystkie badania i za 2 tygodnie mam już kolejną wizytę ginekologiczną.

Do góry