reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja pije kawe bo mam niskie cisniene I tak chodze caly dzien jak zombie zaspana znamjuz termin swojej wizyty 21 kwietnia piknie poprostu po swietach skozystam ze znajomosci I sie wbijam na usg do szpitala za dlugo do 21 ja juz nie pracuje na etacie w szpitalu robie dwa trzy porody domowe miesiecznie bo nie mam czasu teraz moze kiedys wroce ale jeszcze nie wiem :-)

reklama
asia_9, ja kupiłam sobie całkiem przypadkiem fajne legginsy z pasem gumowym i to tylko za 25 zł. Niby na normalnym dziale, ale będą idealne jak brzuszek urośnie :)) z tego, co widzę, to jesteś z Gdańska, ale w Gdyni jest ten sklep, w którym kupowałam te legginsy. Nazywa się Szachownica i na prawdę fajne tam są rzeczy, i na pewno można by było znaleźć jeszcze nie jedną, która by była przydatna dla kobiet w ciąży. No i są też fajne rzeczy dla maluszków :) a tak poza tym to w H&M jest dział mama no i może tam by coś się trafiło.
znalazłam Odzież i ubrania ciążowe, spodnie, sukienki... - Sklep internetowy 99shop.pl takie w miarę z tego co widzę te ceny.

kasieczna dzięki wielkie, dziś przejrzę a po świętach chciałabym kupić jakieś spodnie bo zaczyn być ciężko.
Dziewczynki życzę Wam miłego dnia, pełnego energii i bez ciążowych niespodzianek !!!!!!!!!!!!

Witajcie :)
i ja życzę miłego dnia :)
ja póki co chodzę w legginsach, więc narazie nie kupuję ciążowych ubrań , ale w niedlugim czasie musze coś zakupić i tak ;)
w czerwcu mamy wesele, więc sukienke też muszę kupić ;)
dzisiaj Wielki Post, czytałam, że ą wyjątki, np. kobiety w ciąży nie muszą pościć, ja jestem wierząca, postaram się pościć, ale chyba nie dam rady, bo ja musze coś przegryzać ciągle, bo inaczej mnie mdli okropnie...
pozdrowienia :*
u nas biało ;) śniegu troche wczoraj nasypało ;)

A ode mnie też miłego dnia! Piję kawę haha :)
u nasz też troszkę śniegu popadało ale zaraz zniknie bo jest mżawka. Przygotowania do świąt pełną parą - brat wędzi mięso, mama sprząta a ja jeszcze się troszkę obijam ale zaraz wezmę się za robienie sałatki :)

Ja ostatnio mam kłopoty ze spaniem. Nie mogę zasnąć do 2-3 i budzę się około 8. I dzisiaj tak samo było. Nie jestem mocno zmęczona, ale chodzę rozdrażniona i wszystkim się obrywa. :/

reklama
Elmira witaj;-)
Byłam wczoraj u doktorka z kliniki IVF, zrobił USG, moje szczęście mierzy już 2,5 cm, serducho bije jak ta lala
llgoy2KCT4lZLxRsKAqn03DLOD6B2UaHyMmxrSo1kKYCRImjkGBCCxOvhA42gj00QZHiGZ2un0MpASJlo9UtGTz9bGz58 gQ398REsGGiKo0cgQrUHAGW9VjAm5IlpgHgFCBDxj4jkgADs=
Leży tak jakby przodem do Nas, widzieliśmy na zbliżeniu rączki i główeczkę, jak schylał nią
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
Mega widok!!!!Jestem przeszczęsliwa.
Wszystkim życzę Wesołych Świąt!

Do góry