reklama
ja jak zaszłam w pierwszą ciąże przerzuciłam się na rozpuszczalną kawę z biedronki, która w większej części jest zbożowa i bardzo ją lubię wię w tej ciąży też będę ją piła tylko ograniczyłam się do jednej dziennie z mleczkiem :-)
Nie wiem czy zauważyłyście ale mamy już swoje podforum- możemy szaleć z nowymi wątkami :-)
Nie wiem czy zauważyłyście ale mamy już swoje podforum- możemy szaleć z nowymi wątkami :-)
oletka86
Fanka BB :)
Ja cala poprzednia ciaze pilam kawe
oletka86
I teraz tez rano to jak narkotyk
Lilolo
Dzień dobry!
Ale naskrobalyscie
Witam nowa mamusie i gratuluję serdecznie! Mnie dziś męczą wymioty tez.chce.przetrwać pierwszy trymestr.bo.straciłam dwie ciąże w tym jedna bliźniaczą
Justyna,
Zdrówka dla Ciebie i dla synka!
Claudia,
Co do facetów to sama wiesz jak jest u mnie
Ja tego nie rozumiem. Ale oni jakoś tak dziwnie mają. Najpierw chcą, a potem zdziwienie, że jesteś w ciąży. Trzymaj się dzielnie!
Jeszcze ponad 4 godziny będę w pracy. I chyba rozniose dzieciaki jestem strasznie nerwowa nie umiem nad tym zapanować i potem łzy wylewam bo krzyczę to.na pewno przez hormony :/
Miałam coś jeszcze napisać ale jakieś zgąbczenie mózgu mi się zalączylo i.nie pamiętam co
Miłego dnia
Ale naskrobalyscie
Witam nowa mamusie i gratuluję serdecznie! Mnie dziś męczą wymioty tez.chce.przetrwać pierwszy trymestr.bo.straciłam dwie ciąże w tym jedna bliźniaczą
Justyna,
Zdrówka dla Ciebie i dla synka!
Claudia,
Co do facetów to sama wiesz jak jest u mnie
Ja tego nie rozumiem. Ale oni jakoś tak dziwnie mają. Najpierw chcą, a potem zdziwienie, że jesteś w ciąży. Trzymaj się dzielnie!
Jeszcze ponad 4 godziny będę w pracy. I chyba rozniose dzieciaki jestem strasznie nerwowa nie umiem nad tym zapanować i potem łzy wylewam bo krzyczę to.na pewno przez hormony :/
Miałam coś jeszcze napisać ale jakieś zgąbczenie mózgu mi się zalączylo i.nie pamiętam co
Miłego dnia
karolina859
Już jest listopad
Gratuluję Wam dziewczyny i życzę spokojnych ciąż pozdrawiam .
Gratuluję Wam dziewczyny i życzę spokojnych ciąż pozdrawiam .
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Hmmm ja wolę odpuścić ta kofeiną zwłaszcza że mam wrażenie że potem mnie bardziej pobolewa podbrzusze. W ogóle mój brzuch teraz wygląda jak poprzedni na początku 5 miesiąca. Fakt też że zaczynam z dużo wyższej wagi niż przy pierwszej hashimoto skutecznie przytula kg
Cały dzień pobolewa mnie to podbrzusze tak jakby kłuje z prawej strony i najchętniej zaległabym na kanapie i nie wstawała do poniedziałku. A tu trochę szycia przede mną.
Te Wasze chłopy to jakieś dziwne. U nas totalnie nieplanowana ciąża a mój w skowronkach. Mówi że chciał być oryginalny i zrobił mi prezent na 30 tke Termin na listopad a ja pod koniec października zmieniam kod. Taki dowcipny ten mój mąż
Trzymajcie się dzisiaj dbajcie o siebie ja pewnie będę wieczorem jak dzieć pozwoli
Cały dzień pobolewa mnie to podbrzusze tak jakby kłuje z prawej strony i najchętniej zaległabym na kanapie i nie wstawała do poniedziałku. A tu trochę szycia przede mną.
Te Wasze chłopy to jakieś dziwne. U nas totalnie nieplanowana ciąża a mój w skowronkach. Mówi że chciał być oryginalny i zrobił mi prezent na 30 tke Termin na listopad a ja pod koniec października zmieniam kod. Taki dowcipny ten mój mąż
Trzymajcie się dzisiaj dbajcie o siebie ja pewnie będę wieczorem jak dzieć pozwoli
wgoracejwodziekapana
Claudia31 a kiedy była ostatnia @?
reklama
wgoracejwodziekapana
Claudia31 a kiedy była ostatnia @?