reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kurde chyba mnie jakies grypsko bierze;( zle sie czuje, trzesie mnie z zimna, glowa boli
Jestem przerazona bo to zle wrozy jakby mnie tak rozlozylo na tym etapie

reklama
Kurde chyba mnie jakies grypsko bierze;( zle sie czuje, trzesie mnie z zimna, glowa boli
Jestem przerazona bo to zle wrozy jakby mnie tak rozlozylo na tym etapie
Ja o ciazy dowiedzialam sie bedac chora ;) i leczyc sie za bardzo nir chcialam specydikami z apteki wiec imbir miod i cytryna postawily mnie na nogi

olutka86 beta 288,6 w 4tc+5. A Tobie?
To nie mam za dużego tego progesteronu, jeszcze lekarz mi przepisał luteine 2 razy dziennie.
Ale na usg nie było widać nawet pęcherzyka.

Mamba on chyba panikuje. Ma takie poczucie ze za malo nam daje a ja nie wymagam przeciez wiele mi wystarczy spokojne zycie ale on ma takie zaparcie ze zawsze moze byc lepiej faceci jakos chyba po swojemu przechodza ciaze.

Jutro wizyta juz sie doczekac nie moge chociaze serduszka jeszcze nie bedzie

Witam.
Termin mam na 1 listopada :-) to jest cud ze jestem w ciazy, lekarz nie dawal nam praktycznie zadnych szans na naturalne poczecie a jednak sie udalo. Nieśmialo sie dolaczam poniewaz beta mi zle przyrastala, ostatnio w poniedzialek bedac w 5t1d mialam 348 ale 5 dni wczesniej 53 a przed ta tylko 43, lekarz postraszyl ciaza pozamaciczna choc mam nadzieje ze wszystko jednak jest dobrze :)

Mam nadzieje ze mnie przyjmniecie do swojego grona ;-)

niuskaa trzymam mocno kciuki. Ja tez niestety nie mam zbyt ciekawej sytuacji - pierwsze maleństwo straciłam 8 mcy temu a teraz h to najchętniej bym nie v wychodziła z łóżka żeby nie spotkać żadnego niebezpieczeństwa.
Musimy być silne! ;)
Kiedy wizyta u gina?

O o o niee, blizniaki nie wchodza w gre;P nie ma takiej opcji;) kurde nie mam pojecia ja miesiaczke mialam 30stycznia a owulacje na 90% 13 luty. W poniedzialek beta byla 982 a w srode 2461

reklama
niuskaa trzymam mocno kciuki. Ja tez niestety nie mam zbyt ciekawej sytuacji - pierwsze maleństwo straciłam 8 mcy temu a teraz h to najchętniej bym nie v wychodziła z łóżka żeby nie spotkać żadnego niebezpieczeństwa.
Musimy być silne! ;)
Kiedy wizyta u gina?

no jasne ze musimy byc silne :) najchetniej to poszlabym jutro do gina ale boje ze nie bedzie jeszcze nic widac tak jak w zeszly piatek. Kazal mi przyjsc 11.03 wiec wtedy pojde :)
Ja objawy ciazowe mam tzn bardzo mam wrazliwe piersi i sutkow nie moge wogole dotknac tak mnie bola. Mdłości czasami mam ale nie sa az tak bardzo nasilone.

A Ty kiedy masz wizyte i ktory to tydzien?

Do góry