reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ostatnia @ byla 01.02.2015. Moj zaczyna z tekstami cholera jak my sobie z kasa damy rade itp. Wiecie poki bylo samo staranie to mu sie podobalo :-)

Ja uwazam ze jak jedno utrYmujemy to 2 twz damy rade

reklama
Oboje pracujemy ok kokosow nie zarabiamy ale wspolnie zawsze mamy 3,5-4 tys wiec tragedi nie ma mamy dom nie wynajmoujemy

Patrzcie taraz jaka przepasc te 2 tyg w 7 tyg juz mozna uslyszec serduszko dzidzia juz jest dzidzia a nie jajkiem a pozniej 2 tyg nie robia roznicy i ta co ma starsze o 2 tyg moze urodzic pozniej

Claudia to ja nie rozumiem Jego podejścia zwłaszcza że dziecko wystarane. Ludzie naprawdę w gorszych warunkach sobie radzą. Chociażby my. Ja co prawda jestem wstanie załatwić sobie świadczenia bo jestem na wychowawczym,a mój co prawda pracuje ale mamy mega kredyt hipoteczny i mieszkanie 3 pokojowe. Nie wiem jak to będzie z miejscem.
No różnica niesamowita ja idę w poniedziałek do lekarza a we wtorek zacznę 7 tydzień więc liczę na serducho i na dobre wiadomości.
W ogóle to podziwiam kobiety które mają takie maluszki roczne i półtoraroczne i decydują się na kolejne dziecko. Dla mnie moje dziecko jest jeszcze malutkie a tutaj kolejne. Chyba nie kwalifikuje się na matkę Polkę :-D

reklama
Do góry