reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ewel szczerze oswoiłam się już z tą myślą że najlepiej nie jest i czekam co czas pokaże mam wsparcie w mężu rodzicach więc nie ma się czym przejmować co ma być to będzie jest ciężko ale panika i zamartwianie nic nie daje wręcz jeszcze pogarsza wszystko... Ja będę czekać na wizytę z genetykiem z niecierpliwością bo na podstawie wyników będę mogła się dowiedzieć czy kiedyś będę mogła mieć zdrowe dziecko...

reklama
A to jak wyniki będą w szpitalu to położna ma zadzwonić i podać termin pewnie wciśnie mnie na 14 lipca albo 15 bo nie pamiętam kiedy on przyjmuje a jest tylko raz w tygodniu w szpitalu....

Ostatnia edycja:
No to czekamy razem..:)
Ja spałam ciut nie wiem kurde jak. Jeszcze tyle w domu wytrzymam he bez pracy co tu robic:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Jak goraco a to dopiero poczatek lipca :( narzekam jak baba w ciazy. Co troche wchodze do wanny z letnia woda chociaz na chwile przyjemniej. Cos czuje ze w nocy znowu burza bedzie a ja okropnie sie boje :( Dziewczyny czy wy tez sie tak strachacie? Np. Jak ktos was z nienacka dodknie? Czy jakis halas niespodziewany? Jak to chyba jestem klebkiem nerwow bo w takich sytuacjiach serce mam w gardle ostatnie wode lalam do basenu i za kazdyn razem jak waz mi wypadl ja prawie na zawal zeszlam. Moja mama krzyczy ze to zle dla dziecka ciagle tak sie wystraszac ale jak ja nie mam na to wplywu jak robak jakis kolomnie to ja tez stan przedzawalowy :(

Ewel ja już się tak rozleniwiłam przez to siedzenie w domu że zabrać się za coś to długo trzeba czekać:D:p Mój tata był kilka dni w tym tygodniu u nas bo przyjechał w delegacje to stwierdził że łóżko laptop tv i mi nic więcej nie trzeba:D Ale szczerze też mnie już to nudzi...
Finkemma nie wiem czy ta strachliwość w ciąży to normalne ale ja tez się taka zrobiłam....

Ja tez jestem strachliwa coś spadnie a ja odrazu odruch leku he serce bije tak samo w autobusie kiedyś jadę i babka bardzo głośno kichnela a ja juz strach chyba normalne :))
Ja też niby nudno ale nie mogę się za nic zabrać bo mi się tez nie chce.
Forum i laptop i tv i tak w kolko:)) może nie długo przyjdzie syndrom wicia gniazdka

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Finkemma takie krótkotrwałe ataki strachu pewnie wielkiego znaczenia nie mają jest taki zabobon ze jak ktoś cie wystraszy a ty sie złapiesz za cos np za reke to twoje dziecko będzie tam znamie mialo;) ja z zabobonow sie smieje ale tak czy owak postaraj sie byc spokojniejsza :) ja dzis pobilam samą siebie leżę, śpię dzis cały dzien lenistwo masakra nawet na obiad byla zamowiona pizza. Ale w ten upal to moze i lepiej bezpieczniej. W domu jest mase rzeczy do zrobienia musze w koncu zacząć ogarniać poki sile mam. Narzekalalam na zwolnienie a w ogóle go nie odczuwam póki co. Dzieciaki juz mnie smyraja dosc porządnie. Czuje je często szczególnie po jedzeniu. I to jest zabawne bo czuje je w tak roznych miejscach jedno bardzo nisko drugie pod pepkiem a zazwyczaj to juz nie ogarniam ktore i czym mnie zaczepia :)

Ale jak to zrobic by tak sie nie wystraszac :( ja zawsze za brzuch wtedy sie lapie jakbym chciala go zlapac ,w zabobony nie wierze jest tyle tego ze oszalec by mozna.

reklama
Ja tez nie wierze :) chociaz nie stresuj sie tym ze sie stresujesz :) dużo z nas jest lekliwych ale to nie moze wplynac w jakikolwiek sposób na dzieci.

Do góry