reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja nie lubię wody niegazowanej bo mi smakuje jak z. Kranu. Lubię chociaż lekko gazowana. Staram się przyzwyczaić do spania na lewym. Boku i teraz w ciągu dnia bok mi dretwieje :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja pije niegazowaną ale z jakimś sokiem takiej czystej nie wypije... Kurde mój termometr w cieniu pokazuje 35 stopni i mam wrażenie że w mieszkaniu się zrobiło masakrycznie duszno...:( Dobrze że już po obiedzie naczynia umyte i można leżeć i nic nie robić...

Jutro rano idę na wizytę do mojego gina ale nie liczę na jakieś rewelację... A we wtorek o 19.30 idę na to co mi znajoma załatwiła tylko muszę zadzwonić do niej zapytać ile mam zapłacić bo jak zobaczyłam na ceny jakie mają w tej klinice to mi szczena opadła...

Ostatnia edycja:
Kasiu trzymam kciuki, to bardzo ważny tydzień dla Twojej rodziny, będzie dobrze
Ja piję wodę niegazowaną i prawie wyłącznie wodę, ale moja kruszyna rusza się znacznie więcej po soku pomarańczowym, więc ostatnio też piję. Co do chleba to uwielbiam orkiszowy i wszelakie ciemne z dodatkami, ale czasami sięgam też w ciąży po białe pieczywo ;-)

Kasia tak naprawdę to najbardziej wiarygodne będą wyniki z amniopunkcji czyli pod koniec tygodnia mają być? Wyszłam na balkon a tam bucha normalne goracem:))

No myślę że w czwartek jak zadzwonię do labolatorium to już mi powiedzą coś bo w piątek pewnie dopiero wyniki dotrą do szpitala a za czym ktoś łaskawie zadzwoni to może minąć...

reklama
Cierpliwa jesteś kochana. Bardzo ja Cię wręcz za to podziwiam... Ale tu cierpliwość jest potrzebna. Choć ja jestem zawsze w gorącej wodzie kapana

Do góry