reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja nie lubię wody niegazowanej bo mi smakuje jak z. Kranu. Lubię chociaż lekko gazowana. Staram się przyzwyczaić do spania na lewym. Boku i teraz w ciągu dnia bok mi dretwieje :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja pije niegazowaną ale z jakimś sokiem takiej czystej nie wypije... Kurde mój termometr w cieniu pokazuje 35 stopni i mam wrażenie że w mieszkaniu się zrobiło masakrycznie duszno...:( Dobrze że już po obiedzie naczynia umyte i można leżeć i nic nie robić...

Jutro rano idę na wizytę do mojego gina ale nie liczę na jakieś rewelację... A we wtorek o 19.30 idę na to co mi znajoma załatwiła tylko muszę zadzwonić do niej zapytać ile mam zapłacić bo jak zobaczyłam na ceny jakie mają w tej klinice to mi szczena opadła...

Ostatnia edycja:
Kasiu trzymam kciuki, to bardzo ważny tydzień dla Twojej rodziny, będzie dobrze
Ja piję wodę niegazowaną i prawie wyłącznie wodę, ale moja kruszyna rusza się znacznie więcej po soku pomarańczowym, więc ostatnio też piję. Co do chleba to uwielbiam orkiszowy i wszelakie ciemne z dodatkami, ale czasami sięgam też w ciąży po białe pieczywo ;-)

Kasia tak naprawdę to najbardziej wiarygodne będą wyniki z amniopunkcji czyli pod koniec tygodnia mają być? Wyszłam na balkon a tam bucha normalne goracem:))

No myślę że w czwartek jak zadzwonię do labolatorium to już mi powiedzą coś bo w piątek pewnie dopiero wyniki dotrą do szpitala a za czym ktoś łaskawie zadzwoni to może minąć...

reklama
Cierpliwa jesteś kochana. Bardzo ja Cię wręcz za to podziwiam... Ale tu cierpliwość jest potrzebna. Choć ja jestem zawsze w gorącej wodzie kapana

Do góry