reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

To prawda u mnie tez tak bylo z nagadywaniem. Niby maz twierdzil ze jej nie slucha ale tak jak mowisz ziarno zasiala . Ona nie chciala mnie na synowa bo studi nie skonczylam a moj mam 5 fakultetow to ja najbardziej bolalo. Chciala nas poroznic do rozwodu doprowadzic. Gdy zaszlam w ciaze to twierdzila ze zmarnowalam zycie jej synkowi chciala zebym usunela dziecko. Dla mnie to nie czlowiek ...
No i z czasem zaczelo sie psuc w zwiazku jedyny ratunek dla naszego malzenstwa byla wyprowadzka. Odkad mieszkamy sami jest super moj M sie zmienil na lepsze jest teraz zemna z nami a nie tylko z mamusia.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na szczescie nie mialam takich problemow bo ja nie jestem cierpliwa jestem straszny nerwus i chyba bym taka tesciowa zastrzelila.

Moja jak bylam w 7 miesiacu ciazy przy mnie i jego kuzynie powiedziala ze moj ma szanse do kanady jechac i tak sobie zycie ulozyc , bo tutaj jaka ma przyszlosc i nic go tu nie trzyma bo dziecko to nie kotwica i zreszta tylko matka wie kto jest ojcem dziecka.
Tlukla mojemu do glowy ze ma nie byc taki pewny czyje to dziecko bo niby tyle miesiecy sie staralismy i nagle zaszlam, poznalam jakis czas przed zajscie w ciaze hiszpana bardzo sympatyczny chlopak widzialam go raz i wyjechal do siebie czasami rozmawialismy na fb pomagal mi sie uczyc hiszpanskiego i jego matka wyczaila romans.
Jak mlody sie urodzil byl ciemny z czarnymi wlosami ja mam wloskie korzenie wiec jakos nic w tym dziwnego ale ona jak go zobaczyla to stwierdzila ze jej syn jest niebieskookim blondynem wiec tak ciemnego dziecka by nie mial. Na chrzcinach przy calej mojej rodzinie stwierszila ze na miejscu jej syna to podala by o testy dna wiec wywalilam ja z imprezy. Jego ojciec kochal jak szalony mojego syna i ciagle kluci sie z nia o to co robi , po jego smierci nagle jej sie odwidzialo ze to jej wnusio a ja taka zla dla niego jestem.
Duzo zlego mi zrobila ale do niej to nie dociera teraz to znowu ja zla jestem bo olalam biedna samotna kobiete. Lazi i wszedxie opowiada w kazdym sklepie na osiedlu ze moje dziecko to sie mnie tak boi ze sika pod siebie. ( mlody kiedys za to ze na niego nakrzyczlam za utopienie kolejnej rolki papieru wyszedl z lazienki sciagnal spodnie i nasikal mi na przedpokoju) ma taki wiek ze sie ze mna siluje kto mocniejszy. Czesc ludzi wie ze ona ma cos z glowa ale inni ktorzy jej nie znaja to patrza na mnie jak na zlo wcielne

Temat rzeka ja to mam podobna swiruske. Szkoda nawet opowiadać ale mieszkając od niej 50 km dowiedzialam się ze wydaje 1000 zł ma tydzień nie swoich pieniędzy tylko jej syna. No Noe wiem gdzie wtedy byłam jak tak dobrze się mi żyło :o

Jak mnie dzisiaj glowa boli ze wytrzymax nie moge. Musze isc prywatnie do neurologa bo na kase chorych zapisana jestem na wrzesien a wczoraj wieczorem znowu cos mi sie robilo i nawet czytac nie potrafilam. Gorszy dzien mam dzisiaj i az ryczec mi sie chce. Nie mam cierpliwosci do mojego dziecka dzisiaj jest tak upierdliwy i wredny ze mam ochote uciec

reklama
Tesciowe temat rzeka.... moja jest najwspanialsza jak siedzi u siebie w hiszpanii i dzwoni raz na rok ale jak przyjezdza 2 razy w roku to ferment w calej rodzinie sieje.... teraz z tym weselem szwagierki juz chce zeby bylo po wszystkim i niech spieprza do tej swojej hiszpanii....
Claudia mnie moj mlody dzis tez do szauł doprowadza spal 15min i taki dzis nie dobry ze szkoda slow ....

Do góry