reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Honorara to jakies takie drażniące imie, tez mi sie nie podoba. Jett Nadia ładnie, mi sie Emilia podoba, ale moja siostra to Emilka, wiec u mnie juz odpada, ale z dziewczynką tez jakos nie mam problemu, nawet moj maz sie zgodził (będzie Ida) gorzej z chlopakiem. Mam mega zagwozdke, bo nic mi sie nie podoba a musze wybrac cos krotkiego i prostego tez dla Anglikow, zeby dziecku nie zrobic krzywdy. Wystarczy, ze nazwisko jest wystarczająco skomplikowane (Chrząszcz :) dla ang to masakra haha)

reklama
ja jeszcze nie mam imion, a zawsze musze wymyslac bez "r". maz ma wade wymowy, ktora moze byc dziedziczna a jak na zlosc mamy 2x "r" w nazwisku hehe wiec chociaz imię "profilaktycznie' upraszczam :)

My tez bierzemy Wiktora pod uwage mezowi podoba sie tez Olaf nad Hubertem sie zastanawialismy ale to wlasnie stare imie i nie chce szkrzywdzic dziecka. Dla dziewczynki Wiktoria Gabriela Alis Bedziemy intensywnie myslec jak poznamy plec. Nadia piekne imie.
Ewelisia Amelka ladnie ale potem wszyscy wolaja mela i to juz jest porazka :( Natan tez ladnieale maz nie chce bo to zydowskie. A my w de mieszkamy.

Ostatnia edycja:
My mamy strasznie pospolite nazwisko nawet bym powiedziała zwierzęce:):D Dlatego u nas każde imię podejrzewam będzie pasowało ale skoro już tak piszemy to wam się pochwalę naszą listą imion:D Dla dziewczynki: Emilia Sabina Nina Melania Kornelia Liliana Konstancja Blanka Dla chłopaka: Ireneusz Maximilian Igor Kajetan Ksawery Tobiasz

Nadia ładne tak samo Amelia ale wśród koleżanek już zarezerwowane:)

Ostatnia edycja:
u nas w sumie mamy taki 'zestaw" ale ciezko z wyborem:
Anna Agnieszka Alicja Sylwia Izabela Emilia Dominika Kamila
Paweł Michał Emil Kamil Adam Wojciech Damian Szymon

reklama
Do góry