reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Na te wzdecia cos pomaga? Ja nie gazuje otoczenia ale nie wiem czy to nie gorzej bo sie nie mozna odgazowac heh. Ewel nie strasz jakby tak mialo byc codziennie to ja sie w sobotę w kiecke na wesele nie wbije ;)

reklama
A pomaga w ogóle? Wcześniej myslalam ze to od jedzenia ale dziś zjadlam tylko kajzerke z twarozkiem przez caly dzień wiec wątpię? No chyba ze od jabłek? Bo je tez jem codziennie. A tak to nic wiecej do ust nie wlozylam tak mi niedobrze. :/

A na co ten espumisan? Ja raczej nie choruję to nie wiem. Na te ciążowe wzdęcia? Reklam nie oglądam bo nie mam tv a idę o zakałd , że to reklamują.

Sylka zazwyczaj to od hormonow i od tego ze jelita sie przesuwaja maja mniej miejsca i dluzej pokarm sie przemieszcza.... Ja zazwyczaj mam po poludniami juz do nocy.
Espumisan jest na gazy i na wzdecia ja czasami biore bo nie daje rady

reklama
To chyba kupie. Nie lubie brac czegokolwiek nawet jak dozwolone ale chyba musze miec wrazie co. Kurde apropo ostatnio zapominam o braniu kwasu i jodu przez te cholerne mdłości ehhh. Musze sobie kolo lozka postawic i brac przed snem wtedy moze nie zwroce.

Do góry