reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Cześć dziewczynki!

Mam pytanie. Usg genetyczne wykonuje się w teorii od 11 tygodnia i od 4, 5 cm długości dziecka. Moje w zeszłym tygodniu (w środę) miało 4,6 a dziś mam 12 tydzień 1 dzień. W czwartek idę do lekarza prywatnie. Zrobi mi to USG nie?

reklama
hej laski ;-) U nas ciepło ale bez szału. a co do objawów to ja się lepiej czuję ale mam jeden objaw który nie chce mi minąć mianowicie moje ślinianki produkują tyle śliny że mogłabym obdzielić całe miasto i jeszcze by zostało i przez to mam mdłości.

Malaja jak najbardziej zrobią Ci usg genetyczne.
Mianiaa ja też mam więcej śliny, ale w ciągu dnia jest to niezauważalne, natomiast jak się położę spać na boku, to wycieka mi ślina z buzi.

Nawet nie wiedzialam ze jest taki objaw ciazowy duzo sliny :) ja nie mam z tym problemu :) u nas dzis cieplutko sloneczko swieci ale i wiatr mocny :)
A ja mam mega lenia nic mi sie nie chce .

Sylka ja wciąż czuję się źle, ale wierzę, że niedługo to minie :tak:
finkemma w której części D. mieszkasz ? (pytam bo mój mąż na stałe mieszka w Niemczech)
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, na szczęście więcej dobrych wieści ostatnio

Malaja - pewnie, że Ci zrobi,moja kruszyna miała wczoraj 4,29cm i już było widać co trzeba :tak::tak: ale dla zachowania reguł sprawdzimy jeszcze wszystko za 2tyg.

Sylka - uuu wytrzymaj,już niedługo jeśli nie minie, to na pewno złagodnieje :tak:

reklama
Do góry