makartaka84
Zaciekawiona BB
Musiałam odespać dzisiejszy dzień:-) kurde ale to stworzenie jest ruchliwe! aż w szoku byłam:-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczęta,
i ja nie nadązam za Wami, ale mysle o Was i trzymam kciuki :* za wszystkie mamy.
Makartaka widzis wszystko jest ok bardzo sie ciesze ja chyba tez mam dokładnie ten tydzien co ty tak mi sie zdaje u mnie termin na 28-29.11 a u Ciebie?
Angoba bede mocno kibicować Twojemu dzidziusiowi i Tobie.
I wszystkim innym mamom, które pominelam bo jak zaznaczylam tez nie nadążam z nadrabianiem postów.
Lece zaraz spac głowa mi pęka i jeszcze ogladam wzruszajacy film o zamianie dzieci w szpitalu o masakra ale trafilam.....łzy sie cisną to nie pojęte.....
Pozdrawiam was cieplo
A ja chciałam się przywitać!
Dzisiaj dopiero dotarłam do tego forum. Mam termin na 21 listopada. To moja druga ciąża, lecz pierwsza zakończyła się poronieniem... Bardzo się boję, poszłam szybko w pracy na zwolnienie i świruję siedząc w domu. Dodam że czuję się fatalnie... ciągle wymiotuję, zeszłej nocy prawie nie spałam przez to...
Ale żeby nie było tak depresyjnie... witam Was wszystkie serdecznie i ciepło!
Dostalam dzis pelen opis usg z interpretacja mojego lekarza i nie mam sily juz plakac. Okazalo sie, ze to nie jest tak, ze mam przekroczony parametr tylko calkowicie nieprawiflowy - chodzi o przeplywy. Nie mam sily juz czytac... czekam juz tylko na pappa (formalnosc bo wyniki nie moga hyc dobre) i dalej amio... to mnie przerasta