reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Cil ja jestem polozna I dopler mam I juz go uzylam choc mialm poczekac ale wolalm sprawdzic wcale uzywanie go nie jste az tak skomlikowane tylko wymaga wprawy na youtube jest mnostwo filmikow gdzie dokladnie szukac I jak sie do tego zabrac j atez jestem po przejsciach I nie wyobrazam sobie ze go nie mam
Ewel a ty jestes szczupla ?? bo takie bole I rozciaganie to czesciej u kobiet szcuplych ja mialam takie dwa ataki myslalam ze mam gumke w srodku ale to moja kolejna ciaza I wiec u mnie macica nauczona:-)tyle tylko ze mnie ciagnie blizna

reklama
u nas dzis bezchmurne niebo (kujawy), cieplutko, jak by nie chory starszak, to bym na dluuugim spacerze byla. a ze mnie rozpiera energia to wlasnie wymylam okno balkonowe i ogolnie caly balkon po zimie :) i dalej mnie nosi :D

Ewela w którym tyg jestes? Bo u mnie te bole i to b . silne były w 4-6 i pare dni w 8. Rozciąganie macicy w moim przypadku.

reklama
Dziewczyny toxo wcale nie jest po surowym miesie tylko listeria a wbrew temu co sie mowi najlatwiej jest sie zarazic jedzac nidumyte wazywa rosnace nad ziemia. Ja mam toxo ok jestem wlasnie po prenatalnych termin porodu zrobil sie na 03 .11 dzidzia ma 5,27cm i wszystko jest super tylko serduszko bije troszke za wolno bo 148 na minute ale powiedzial ze lepiej wolniej niz za szybko bo to moze swiadczyc o szybkim rozwoju a jak za szybko to o wadzie serduszka. Oczywiscie mam sie nie martwic czyli sie martwie:-) bedzie kontrolowal dokladnie serduszko na nastepnych badaniach za 4 tyg , wyniki z krwi beda za jakies 2 tygodnie z opisem. Jesli chodzi o plec to on stawia na dziewczynke ale nie chce mi nic obiecywac bo faktycznie dzidzia jak tulko byl najazd na dupcie to juz bylo odwrocone w druga strone. Wiec dalej nic nie wiem bo ja czuje ze to chlopak. Pozostaje czekac kolejne 4 tygodnie do nastepnej wizyty.

Do góry