reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja jak chodziłam do pracy na rano wstając przed 5 pierwszy posiłek jadałam przed 9 ale teraz już chyba bym nie dała rady tyle wytrzymać... A dwa zawsze jadąc na jakie kol wiek badania mam zawsze drożdżówkę w torebce i wcinam zaraz jak wyjde

reklama
Ja zawsze jem śniadanie przed wyjściem z domu. To jeden z 3 głównych posiłków dnia i nigdy ich nie przeskakuje. Taka moja rutyna ;)

Jak by nie było wcześniej teraz lepiej jechać z kims. Rano bez sniadania do tego osłabienie pobieraniem krwi czasem tez stres bo to nie za mile. Lepiej nie ryzykować teraz nasz organizm potrafi platac figle. Ja wlasnie oddalam sniadanie pięknie dzien sie zapowiada :/

Ja szczerze wam powiem że ja wymioty przechodzę ciężko bo mnie najpierw zaczyna okropnie głowa boleć i to jest oznaka że może nie być kolorowo jak już wyżce wszystko z siebie to dalej ból głowy męczy i nawet zasnąć ciężko dlatego ja wole unikać takich sytuacji...

Teraz jest ten ciezki okres ale zaraz drugi trymestr i juz bedzie fajnie niedlugo bedziemy pisac jak to nasze maluszki daja nam kopniaczki to jest super czas. Jesli chodzi o dolegliwosci ciazowe to u mnie jest juz wszystko super jedynie mam okropne zaparcia :( jaki to bol :(

Muszę się z Tobą zgodzić Finkemma ja już się nie mogę doczekać tego czasu;)

A mam pytanie miała któraś z was we wcześniejszej ciąży kolkę nerkową??? I może wie czy w następnych ciążach też może się ona pojawić???

reklama
To ja tez wlasnie musze na badania.... Tylko ja we wtorek moge najpozniej by miec wyniki na sr. Tez nie wiem czy meza nie poprosze....ciekawe jak ja zniose jechac na glodzie tam heh.

Do góry