reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Oj Ewel jeszcze tylko pare miesiecy kawka w lozku potem sie takie przyjemnosci skoncza ;)

Elwira gratuluje

Calineczka super idziemy praiwe leb w leb moja fasolka tez praiwe tyle miala.
Ja wczoraj napisalam do szefowej i wszystko jest na dobrej drodze bedziemy kombinowac zebym mogla miec l-4 100% platne. Oby sie udalo

dzień dobry, ja sie wyspałam bo dziś pracuje z domu, wiec do 9-30 udało się pospać i w końcu głowa mi nie boli:))
Ewel, kawa w łózko - świetnie:) mąż dziś ma wolne?
ja próbuje sie pozbierać zeby w końcu umyć lodówkę :)

Sylka87, tak dziennie studiuję. A cycki to fakt, dobrze, że bolą, ale jak one mi urosły przez te pare tygodni ja pier...
Wiesz, ja zawsze rano piłam kawę i paliłam papierosa, to od razu do łazienki. Ale teraz zrezygnowałam i z tego i z tego no i nie wiem. Naczytałam się, że nie powinno się w ciąży kawy pić i unikam. Ale z tego co czytałam, to pijecie kawę. To może faktycznie wrócę do kawki z rana :)
ja musze pic kawe z rana inaczej nie mam cosnienia ;-) po kawie mam 90/60 :)
A my z mężem leczymy w łóżku i pijemy kawę;-) potem. Trzeba jechać na zakupy i coś zacząć gotować,piec wyspaliscie się?
mnie dzis połamało, młody spał ze mna, ma bóle nog wzrostowe i najchetniej by je cały czas na mnie trzymal, a potem rano matka ledwo zywa :)
Witam :) Chętnie dołączę do Was. Dziś zaczynamy 8 tydzień ciąży. Termin porodu 14 listopad.
witaj!

hejka dawno mnie tu nie bylo i mam wiele do nadrobienia :) wkoncu i ja jestem po pierwszym usg :) Moja fasolka ma 16mm i wedlug usg w srode byl to 8 tydzien , a wedlug @ 7 tydz i 5 dzien . Teraz jestem przynajmniej spokojna bo wiem ze wszystko rozwija sie prawidlowo :) A w UK dalej czekam na telefon i wizyte poloznej ;/

Byłam wczoraj u doktorka z kliniki IVF, zrobił USG, moje szczęście mierzy już 2,5 cm, serducho bije jak ta lala
llgoy2KCT4lZLxRsKAqn03DLOD6B2UaHyMmxrSo1kKYCRImjkGBCCxOvhA42gj00QZHiGZ2un0MpASJlo9UtGTz9bGz58 gQ398REsGGiKo0cgQrUHAGW9VjAm5IlpgHgFCBDxj4jkgADs=
Leży tak jakby przodem do Nas, widzieliśmy na zbliżeniu rączki i główeczkę, jak schylał nią
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
Mega widok!!!!Jestem przeszczęsliwa.
Wszystkim życzę Wesołych Świąt!

a jak ja mówiłam że będzie wszystko dobrze to gdzie byłaś?? rośnie te Twoje maleństwo jak na drożdżach :-)

Oj Ewel jeszcze tylko pare miesiecy kawka w lozku potem sie takie przyjemnosci skoncza ;)

Elwira gratuluje

Calineczka super idziemy praiwe leb w leb moja fasolka tez praiwe tyle miala.
Ja wczoraj napisalam do szefowej i wszystko jest na dobrej drodze bedziemy kombinowac zebym mogla miec l-4 100% platne. Oby sie udalo

a czemu nie mogłabyś mieć l4 na 100% płatne- jesteś przecież w ciąży, ja chociaż tylko 3 tygodnie ale miałam 100%

hejka dawno mnie tu nie bylo i mam wiele do nadrobienia :) wkoncu i ja jestem po pierwszym usg :) Moja fasolka ma 16mm i wedlug usg w srode byl to 8 tydzien , a wedlug @ 7 tydz i 5 dzien . Teraz jestem przynajmniej spokojna bo wiem ze wszystko rozwija sie prawidlowo :) A w UK dalej czekam na telefon i wizyte poloznej ;/

wieki ten Twój mały uważaj na niego bo jak tak będzie rósł to urodzisz tak jak ja klocka 4600g/60cm :-)

85justyna, wow, podziwiam, sn poszlo? ja myslalam ze duzego chlopaka mialam, a tu bylo 4030... tylko ze ja maluch, mam 158 w kapeluszu ;-)

Dziewczyny czy myślicie ze w ciąży nie powinno się pić wody gazowanej bo ja nie umiem pic niegazowanej i się zastanawiam czy jednak nie bede musiała się jakoś przemoc....
Coś wcale nie czuje świat. Pomyśleć ze na święta w grudniu będziemy już z malenstwami;-)

Cześć dziewczyny. Ja tez Wam życzę miłego dnia. Ja z rana poszłam zrobić sobie badania krwi.
Dziewczyny ja mam takie pytanie, czy każda z Was dostała skierowanie na badania genetyczne? Ja w pierwszej ciąży nie miałam takowych wykonywanych, a teraz lekarz mi je zalecił. Trochę się niepokoje, że może podejrzewa jakąś wadę u fasolki.

reklama
Do góry