reklama
M
mama290
Gość
Ewel odychamy spokojnie nie czytamy I czekamy na wizyte :-)
Dziewczyny a co myślicie o farbowaniu włosów w ciąży? Czy może to zaszkodzić maluszkowi?
ja zawsze farbowałam i nadal mam zamiar, jedynie co to robie to przy dobrej wentylacji, najlepiej w przeciagu(ale to ja heh) - bo nawet odrobina "farbowego" zapachu mnie zawsze drażni.
ja wlasnie na podkarpaciu u rodziny siedze, wczoraj przeszła burza z gradem i piorunami, narobiła troche szkod, ale na szczescie nie u nas.
wizyte mam dopiero 15 kwietnia.... ciekawe czy juz wszystko bedzie jak trzeba, ostatnio jeszcze nie było widac zarodka, ale to zdaje sobie sprawe ze poszlam za wczesnie wazne dla mnie bylo tylko potwierdzic sam fakt ciąży
co do płci - mam nadzieje ze bedzie trzeci chłopczyk
Dziewczyny czy, ktorejs z Was lekarz zlecil badania CMV IgM i CMV IgG ? Moj zlecil co prawda musialam za nie zaplacic ale juz wiem ze przechodzilam tego wirusa i mam przeciwciala a podobno przexhodzenie tego w ciazy jest grozne szczegolnie w 1 trymestrze.. Bo wlasnie on moze do poronien prowadzic.. Nie wiem ile z tego prawdy ale zastanawia mnie zy ktoras z Was robila to badanie i ma wynik CMV IgG dodatni?
M
mama290
Gość
An_Ma ja mam Rozalke:-)
reklama
natka00
Zaciekawiona BB
nikka u nas własnie odwrotnie, same baby się rodzą, już dość dziewczyn mają, przydałby się jakiś chłopak
Migduch - ty się nie przejmuj że nie potrafisz wyliczyć tego czy tamtego, to tylko wyliczenie terminu porodu i dnia ciąży, policzy Ci to komputer na kalkulatorze ciążowym. zobaczysz będzie dobrze każda z nas jak była w 1 ciąży nic prawie nie wiedziała o niej
ja farbuję włosy w ciąży. a raczej będę bo już czas
co do płci to ja nie zgaduje, liczy się tylko zdrowie, wiadomo że każdy by chciał parkę ale sama już nie wiem czy bym nie chciała dziewczynek, było by mi łatwiej, bo wszystko mam
zimno to i mi jest, choć pogoda też temu sprzyja... pada szaro i ponuro, cycki trochę podrosły, ale bez szału,raczej się podniosły wypełniły. nadal b. i lepiej niech nie rosną duże bo później tylko większe placki zostają.... współczuję tym co mają większe- kręgosłup po dupie dostaje jak nic....
Migduch - ty się nie przejmuj że nie potrafisz wyliczyć tego czy tamtego, to tylko wyliczenie terminu porodu i dnia ciąży, policzy Ci to komputer na kalkulatorze ciążowym. zobaczysz będzie dobrze każda z nas jak była w 1 ciąży nic prawie nie wiedziała o niej
ja farbuję włosy w ciąży. a raczej będę bo już czas
co do płci to ja nie zgaduje, liczy się tylko zdrowie, wiadomo że każdy by chciał parkę ale sama już nie wiem czy bym nie chciała dziewczynek, było by mi łatwiej, bo wszystko mam
zimno to i mi jest, choć pogoda też temu sprzyja... pada szaro i ponuro, cycki trochę podrosły, ale bez szału,raczej się podniosły wypełniły. nadal b. i lepiej niech nie rosną duże bo później tylko większe placki zostają.... współczuję tym co mają większe- kręgosłup po dupie dostaje jak nic....