reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

asia_9 to bardzo kochane! Teraz małemu będzie się dużo łatwiej oswoić z nową sytuacją, no i mu pokazaliscie jaki jest ważny w rodzinie. ;)
U nas będzie Wiktoria lub Wiktor. Ja obstawiam dziewczynkę, a mój chłopca. Zobaczymy kto wygra. ;)
To i tak głupie żarty, nie ważne co, ważne, że zdrowe.;)

reklama
My tez juz z mezem gadaliśmy o imionach :) ja po cichu marze o coreczce ale nie mam imienia a dla chlopca to ja chce Jakub a mąż Piotr :) zobaczymy :)

Heeej! Nadrobię Was później bo nabazgrałyście od wczoraj sporo ;) Ja czuję, że bedzie dziewczynka, chociaż chcieliśmy chłopca najpierw ;)wiec jak bedzie córka to Ania, Hania albo Liliana a chłopiec Filip mi się podoba, a mojemu narzeczonemu Jarosław... Mi się nie podoba kompletnie hehe i będę walczyć o inne imię ;p
Zasypiam na zajęciach.... Chcę do domu już ;(

Dziewczyny a jaka temp macie? Z ciekawości zmierzylamm rano miałam 36.6 teraz mierze 37.1 a nie jestem chorą. Czytałam ze temp w pierwszych msc może być wyższa i jest normalną gdy jest 37-37.2 bo ze wzg ze wzrasta progesteron wzrasta temp czasami

37 jest to ok temperatura w pierwszym tymestrze ale w ogole nie ma co sie przejmować byle nie było goraczki ani osłabienia

reklama
Do góry