reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny, pytanko mam. Młody ma katar i bardzo brzydko kaszle, szczególnie w nocy. Macie jakieś dobre rady? Sprawdzone domowe sposoby? Byłam z nim u lekarza, ma leka infekcje ale to juz trwa 2.tyg i jest moim zdaniem gorzej bo kaszel ma naprawdę nieciekawy, szkoda mi dziecka bo sie meczy :( A za 1,5tyg wracam do pracy a jeszcze mamy miec adaptacje w żłobku... z infekcja go nie puszcze. Ja z reszta też czuje się słabo. Pewnie ten stres dodatkowo mnie dobija.

Sent from my HTC One_M8 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Moj tez teraz katar i kaszel. Mamy krople do nosa i pelafen. Dostawal jeszcze prospan ale kazala juz odstawic. Tyle, ze go w nocy nie meczylo. Przesypial cale.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze a Oprócz wnuczki to wasze dzieci też takie rozgadane ? Moja to nowych słów ze 4 a co dopiero jakies łączone , że o zdaniach nie wspomnę...

Mój ostatnio zaczyna mówić więcej. Mówi swoje imię jak go najdzie, powtarza rożne słowa ale tez jak mu się zachce.
Za to fizycznie jest tak sprawny i taki rozbrykany, ze czasem zamieram jak widzę co robi albo co chciałby zrobić.

Moj wszystko powtarza. Co prawda po swojemu ale zawsze. I jesli chodzi o sprawnosc fizyczna to super. Nie boi sie eksperymentowac dlatego pelno siniakow.

Olcia a jak kaszel? U nas przeszlo po tygodniu. Obylo sie bez powazniejszych lekow.

U nas trwało to ok 2 tygodnie ale tez bez leków innych niż syropy i wit C. Kaszel w sumie miał ok tydzień. Teraz juz jest ok i oby tak zostalo bo od jutra adaptacja w żłobku a we czwartek pierwszy dzien do pracy...

reklama
właśnie też miałam kiedyś o to zapytać bo z tego co wnuczka pisze to mega rozgadane dziecko jak dla mnie ma :) moja to umie tylko mama tata baba nie ;) ale za to sprawnosciowo bardzo rozwinięta

Do góry