reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

20161229_204145.jpg
Ja z Konspolu parówki.
Mała ode mnie się nie zarazila, a teraz od mojego taty odrazu , po jednym dniu.
Gorączki nie ma od wczoraj troszkę kaszle ale mało i z noska też już nie leci, może zasługa antybiotyku już . Bardzo rączki pcha do buzi ,może też zeby? Sama już nie wiem .
Nie miałam za dużego wyboru w różnorodności podawania posiłków stałych , bo kaszki powodowały jeszcze większe zatwardzenie, daje je rzadko tak jak parówki ale daje.

Załączniki

• 20161229_204145.jpg
    20161229_204145.jpg
    241,3 KB · Wyświetleń: 412
reklama
Ja nie daje parowek mimo wszystko nie ufam... podaje tylko swoją gotowana wędlinke lub pasztet... sera żółtego nie lubi... biały uwielbia co tydzień mam pół kilo od sąsiadki teściowej... daje bez obaw...
Podajecie kaszkę zbożowa 7 czy 8 zbóż bo jako jedyna na fajny skład... daje raz na dwa tygodnie zamiast manny jak mi się skończy lub nie nam owocu ... I wydaje mi się za mała ma po niej zatwardze nie przerwa nawet na cały dzień lub półtora czyta musze przestać jak nie daje cały tydzień ok

Daje parówki te co Nana. Nie codziennie ale jednak jada. Mala jest nuejadkiem i miala klopoty z waga wiec ciesze sie ze je cokolwiek. Jak zje raz kiedys parowe nic jej nie bedzie. Każda mama karmi swoje dziecko jak uważa. Niektóre dają danonki, inne frytki a ja parowe :-). Tran podaje i tak ciągle chora.

Ja tran daje regularnie od początku września...
Pierwszy raz puściłam mała sama z mąż em do teściów... siedzę w domu i mi się płakać chce... chyba coś ze mną nie tak...

Wnuczka za rzadko małą gdzieś zostawiasz :)
Mojej małej włoski urosly (wolno rosną )na tyle że pierwszy bibik jej zrobiłam na czubku :p słodko wyglądała jak jej gumkę sciągłam...
A dajecie dżem ?

reklama
Dzisiaj moja się zbuntowala i nie chce prawie w ogóle jeść nawet połowę nie zjadła tego co zwykle... tak to wszystko ok radocha jak zwykle... mam nadzieje ze to nie żaden objaw choroby...

Do góry