reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mi sie w glowie nie miesci jak mozna nie ratowac nawet tak wczesnej ciazy:angry:
Ja dzisiaj mdlosci mam niewiele ale za strasznie szczypia mnie sutki jakby sie tam jakies kanaliki otwieraly no i sa mega gorace.
Mysmy byli na spacerze Oli pogonil pojezdzil na rowerze a teraz spi. Ja gotuje fasolowa i czekam wtorku ;)

Justyna - przykro mi bardzo :no:
o prawdopodobieństwie poronień wyczytałam "Uważa się, że średnio 1 na 6 potwierdzonych ciąż ulega poronieniu w pierwszych 14 tygodniach ciąży (czyli w pierwszym trymestrze) a 1 na 50 – w następnych 14 tygodniach (w drugim trymestrze)." przerażające liczby :baffled:
trzymam kciuki, żebyśmy nie straciły już żadnej naszej malej fasolki tu.
jeżeli chodzi o mnie, to cały weekend jestem zmęczona, ciągle bym spala i spala. jeszcze ta zmiana czasu :szok:

Listopadowki chyba odpoczywają dziś;-) albo śpią... Ja spałam 1h trochę porzadkowalam w lekach.
Bolą was też tak pachwiny? I boki jak by zakwasy były czytałam ze rozciągają się więzadła macicy i takie jest odczucie wlasnie

ewel87, tak, mi czasami tez boli, i jeszcze plecy na dole. najgorzej ze spaniem, bo przyzwyczajona jestem spac na brzuchu, a teraz boje sie i staram się położyć na boku, ale niewygodnie mi:crazy:

Cheettah no właśnie plecy... Aż dziwne że już bolą bo to początek a też rano jak wstałam to ja bym z łóżka spadła tak się czułam;-)

ehhh, jesteśmy rozpieszczonym pokoleniem, kiedyś to kobitki w polu pracowali prawie do porodu, a teraz od razu l4 :-) może te bóle przejdą w 2 trymestrze, ale w 3 to znowu będzie czad.. :tak:

Noooo;-)) ja myślę jak paznokcie u nóg obetne he ze Brzuch mi nie pozwoli haha i pytam męża czy będzie mógł wtedy pomóc;-) to sie śmieje ze bede najwyżej ze szponami i;-)

Hej dziewczyny!! Kurcze mam taki szalony weekend, ze nawet nie mialam kiedy wejsc i was poczytac;)) Pozniej nadrobie zaleglosci.
Czy wy juz powiedzialyscie znajomym i rodzinie o ciazy? My powiedzielismy na razie tylko moim rodzicom i teraz w weekend tesciom, nikt inny nie wie. Wczoraj bylismy u znajomych gdzie byly dwie dziewczyny ktore za chwile rodza no i tammjuz wszyscy dzieciaci albo za chwile beda mieli i teoretycznie tylko ja z mezem jestesmy takimi jakimis odludkami:( Jeszcze znajomym nie mowilismy tym bardziej ze jestem przed pierwsza wizyta u lekarza... Jeszcze pytania szczegolnie jednej dziewczyny ktorej nie lubie "a kiedy wy, przeciez jestescie malzenstwem" blablabla no myslalam ze ja palne:))) Az mialam na koncu jezyka powiedziec no wiesz my juz w ciazy a ty kiedy ( ona sie spotyka z naszym kolega od x lat i ciagle sie rozstaja, kloca itd) no jakas masakra. Wam tez jest tak ciezko utrzymac jezyk za zebami jak mi?;))))

reklama
chyba ze na pedicure iść do kosmetyczki :) golić nogi tez będzie problematycznie:-D
w ogolę nie wiem, jak mąż da rade z praca domowa jak będę w zaawansowanej ciąży, on nawet pralki nie umie włączyć sam :)

Do góry