reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Na mdłości pomaga mi parę łykow pepsi. To naprawdę działa choć to chemia wyczytałam że w takich ilościach nie zaszkodzi.

Justyna nieeeeee . kurcze to tskie niesprawiedliwe :( . bardzo mi przykro .
Juz trzecia z nas przez to przechodzi kurcze przeciez nas nie ma 100 zeby taki % poronien byl :(
Byle do konca tego a I trymestru.

Justyna, sercem jestem z Tobą. Nie wiem co więcej mogłabym napisać.

Ja mam dziś smutną rocznicę. Powinna być szczęśliwa, ale nie jest. Dziś moje dziewczynki miałyby roczek.

Claudia teraz poronienia są i w 2 trymestrze niestety.... Prawda jest taka co ma być to będzie. Trzeba myśleć pozytywnie i tyle bo.inaczej oszalejemy.

reklama
Kasieczna śliwki suszone jedz albo zalej wodą ciepła i wypij.... Mnie męczy sikanie okropnie he a piersi bolą najbardziej w nocy.... Ale kocham ten stan;-)

Do góry