reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Witam nowe szczesciary, ale smutno mi, że kolejne nas opuszczają:(

Ja wczoraj spędziłam pół dnia na pogotowiu bo pół nocy miałam straszna biegunkę i wymioty i ból brzucha. Dziś już jest ok. A najważniejsze że wszystko dobrze z maleństwem. Dobrze się rozwija ma już 27 mm i rusza rączkami i nóżkami. Piękny widok jak taka miniaturka człowieka juz a nie plamka :)

reklama
Justyna - bardzo mi przykro, ja po swoich stratach dość szybko się podnosiłam i tego Tobie życzę. Kolejny Aniołek baluje w Niebie (*)

Ewel - co do procedury in vitro, to zależy jaki para ma protokół, bo może być krótki, a może być długi... można się w 1 cykl wyrobić ze wszystkim :) a można dłużej... najważniejsze, by wszystko poszło ładnie i zakończyło się sukcesem :)
a nasienia się nie pobiera, po prostu mężczyzna oddaje je do specjalnego pojemniczka, a potem już w labolatorium się już wszystkim zajmują :)

dziewczyny mnie coś brzuch boli od rana...

miłej i spokojnej niedzieli Wam życzę :*

Hej dziewczyny jak u was ? Bo u mnie masakra wczoraj wylondowalam w szpitaly z powodu wymiotow ale juz jestem w domu na szczescie ;)

Może te Wasze wymioty, to jakieś zatrucie pokarmowe lata w powietrzu? Takie wiecie jednodniowe... najważniejsze, że z maluszkami wszystko w porządku :)
an_ma , mnie troszkę też pobolewa dzisiaj brzucho, ale czasami takie bóle są normalne, nie ma się co stresować, bo jeszcze gorzej będzie.

Dziewczyny, które luteinę brały/biorą (tą dopochwową) - Wam też tak wypływała taka biała maź? Mam na wkładce coś takiego jak biała farba i nie wiem, czy robię coś źle, bo staram się aplikować ją jak najgłębiej, żeby tam się rozpuszczała i wchłaniała, ale i tak i tak, czy rano, czy na noc, to mi takie coś wypływa. To normalne? Bo nie wiem czy robię coś źle, czy tak ma być. Czytałam, że dużo kobiet tak miało, a luteina wchłania się bardzo szybko, ale dalej jestem troszkę zaniepokojona, czy to tak ma wyglądać?

Kasieczna no ja brałam na noc i przed wstaniem i to pomagało i nie wyplywala w dużych ilościach Ale to normalne doktorka mówiła ze wchłania się to co się ma wchłonąć a reszta może wyplywac bo tam nie ma zbiorniczka który to przexhowa w całości;-)

Dziewczyny mnie też dziś brzuszek ciut boli Ale tak podobno ma być bo macica rośnie

ewel87 wiesz, mi też dużo nie wypływa, ale coś tam zawsze jest. No to fajnie, uspokoiłam się :)
A z tego co pamiętam, to miałaś też problem z suwaczkiem, to ja znalazłam taki sposób, że robię go tam sobie na tej stronce suwaczki.com, wchodzę w panel użytkownika, po lewej edytuj sygnaturę, i jak masz te pole, w którym możesz sobie coś napisać itp, to klikam na Insert image (2 wiersz, 3 ikonka od prawej) otwiera się okienko, wklejam cały link ze strony z suwaczkami, klikam ok, i ten suwaczek się pokazuje tylko po obu stronach ma
, usuwam to i zapisuje i mi działa :D

Kasieczna udało sie wreszcie:-) dziękuje, Chodzi dziś za mna rosół he ale mam z wczoraj zupę ogórkowa i muszę ja zjeść a też pyszna. Wczoraj chciało mi się grzybów potem ptasiego mleczka:-)) :-)

reklama
Wiem ze 2 trymestrze mozna poronic ale jednak prawdopodobienstwo jest sporo mniejsze i mam nadzieje w tym skladzie dojdziemy do listopada.
Wczoraj ogladalam program o ciazach oczywiscie bo to teraz moje ulubione :-) i tam powiedzieli ze anglia zastanawia sie nad tym aby 23 tygodniowe wczesniaki nie byly ratowane poniewaz koszty sa ogromne a przezywalnosc i dojscie do zdrowia bardzo male i chca zrobic jak w Holandii ze dziecko ratowane jest od 27 tygodnia, koszmar jakis.

Do góry