reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

CÓRKA mojej siostry mimo że są w tym samym wieku od małego są zupełnie różne zero wspólnych cech i w zachowaniu i w rozwoju...

reklama
Moja akurat jest straszna gadu la chyba po mnie. Tak jej ręce i nogi na chwile nie przestaja sie ruszac tak i buzia gadac... mówi dużo bardzo ładnie mama tata baba dziadzia... ostatnio też dzidzia.... jak nie chce więcej jeść zamyka buzia kręci na boki i wola nenenenene.... od jakiegoś czasu robi też papa i tak słodko macha rączka zaciska jac piąstke...

Po roku mam taką książeczkę, chyba z bobovity. Tam są przykładowe jadlospisy, prawie jak dieta.
U nas w sklepie są parówki z 92%mięsa. Musze kupić i sprawdzić co w trawie piszczy

Moj Kosi kosi ns razie nie opanowal, ale kto tu rzadzi juz tak :) papa na razie tez w trakcie nauki. Na razie ma takie jeszcze zblokowane raczki ale jest coraz lepiej.
Dzis wcinal makaron razowy i kalafiira. Juz z tym gryzieniem idzie coraz lepiej.
Od jutra zaczynamy maraton. Nie lubie jezdzic z nim sama w dalsza droge bo lekko nie jest. Jesli bedzie taki marudny jak w weekend to musze wyjechac sporo wczesniej...

Ja odradzam parowki dedykowane dla dzieci. O zgrozo maja sklad duzo gorszy niz te normalne.
Ja sama lubie parowki i kupuje czasem, tylko z duzo zawartoscia miesa ale dziecku dam raczej pozniej i to najpierw sama je przetestuje. Ja osobiscie roznych probowalam i na prawde kombinacje producentow sa da sie to zauwazyc.

reklama
Do góry