reklama
To jak teraz je?A co sądzicie o tych z tej chrzanowskiej manufaktury? Mała nie chce ostatnio mleka, kaszek nie lubi. To co mam jej dawać jako posiłek? Jajka codziennie nie można? To co dać na te kolejne trzy h???
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mleko po 150, cały słoiczek obiadku 190, mus owocowy 90-120, normalne owoce plus to co w międzyczasie zje, chrupek, Chlebek, trochę ryżu Odemnie. Tylko nie wiem czy nie chce mleka czy nie ma apetytu od zębów czy Bostonki. Bo nawet na kolacje zjadła po 100
Ale o ktory posilek pytalas?Mleko po 150, cały słoiczek obiadku 190, mus owocowy 90-120, normalne owoce plus to co w międzyczasie zje, chrupek, Chlebek, trochę ryżu Odemnie. Tylko nie wiem czy nie chce mleka czy nie ma apetytu od zębów czy Bostonki. Bo nawet na kolacje zjadła po 100
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja podaje takie dodatkowe posiłki: chlebek z masłem, jajecznicę, jogurt z owocami (najczęściej dodaje mus ze słoiczka, albo banana albo jak mam to maliny, jabłko i czasami domiksuje herbatniki do tego),
Kupiłam w sklepie eko parówki z indyka- w składzie tylko mięso i przyprawy. Zjadła pół, chyba smakowało
Moja też nie lubi za bardzo kaszek, ale zjada jak dodam sporo owoców. I ostatnio kupiłam kaszkę mleczno- zbożową i nawet je chętnie.
Kupiłam w sklepie eko parówki z indyka- w składzie tylko mięso i przyprawy. Zjadła pół, chyba smakowało
Moja też nie lubi za bardzo kaszek, ale zjada jak dodam sporo owoców. I ostatnio kupiłam kaszkę mleczno- zbożową i nawet je chętnie.