reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ulla gratulacje.
My mamy takie puzzle piankowe. Lubi tam siedzieć.

Dziś musimy wstać po 4 rano do badania. Krótka noc przed nami.

Ullaa, super! Gratulacje! :)
U nas pelzanie po calym mieszkaniu, sciaga skarpety i az starl palce :/ tempo zawrotne. Ma tez faze na sznurki, fredzle itp. I kapcie... chce je nam zjadac :)
Dzis bylismy na szczepieniu. Przybral 350g w tydzien!!! I urosł 3cm... a to widac golym okiem po ubraniach. Nabiera tempa, moze w koncu usiadzie :)

Gratuluję wszystkich wielkich postępów w życiu Waszych dzieciaczków...
W takim razie ja się pochwalę moja mała skończyła dzisiaj 9 miesięcy i zrobiła pierwsze siku do nocnika jestem przeszczesliwa nie mogłam uwierzyć... nawet zdjęcia nocnika z siusiami zrobiłam i wysłałam mężowi...
Nocnik kupiłam wczoraj... kilka razy die działa sobie na nim chwilkę... a dzisiaj coś mnie natchnelo gdy wstała zdjęła pieluche posadziłam ja wolałam sisisisi... bardzo się cieszyła a jsk wstała zobaczyłam nocnik pełny....
Nigdy nie przypuszczałam ze będę się cieszyć z sikow... z kupek w sumie też...

reklama
Dziekuje wszystkim jeszcze raz.Alez jestem z niego dumna.Olcia moj juz od ponad miesiaca ciagle bez skarpet bo nie nadazalam zakladac a jemu tak widac wygodniej. No moj tez uwielbia sznurki, buty, kable i stopy:-). Dzis bylam u lekarza i pierwszy raz na kilka godzin zostal z babcia. Myslalam ze moze jak mnie nie bedzie to zje z butelki mm ale niestety musial dostac kaszke bo z butelki nie chcial.' A kardiolog mi powiedzial ze przed powrotem do pracy z miesiac fajnie by bylo jakbym zaczela brac leki, czyli przestala karmic. Mam wiec czas do listopada zeby go nauczyc mleka z butli.
Olcia to fajnie ze tak urosl. Nasz jest w ogole duzy, ale ostatnio chyba przystopowal. Teraz to zobaczysz moment i usiadzie.

Ullaa, super! Gratulacje! :)
U nas pelzanie po calym mieszkaniu, sciaga skarpety i az starl palce :/ tempo zawrotne. Ma tez faze na sznurki, fredzle itp. I kapcie... chce je nam zjadac :)
Dzis bylismy na szczepieniu. Przybral 350g w tydzien!!! I urosł 3cm... a to widac golym okiem po ubraniach. Nabiera tempa, moze w koncu usiadzie :)

Do góry