reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Malaja powinni was dać na salę nieinfekcyjną. Nie wychodzicie na korytarz, ja staram się tego trzymać i mam nadzieje ze zapobiegniemy tym ewentualnej chorobie. Grypa u dziecka- Chore dziecko to chora cały rodzina, wszyscy się potem leczyć muszą :p

reklama
Moj Antos jadl juz bialko ale chyba za nim nie przepada, jak mama i daje mu samo zoltko. On je mnie wiecrj tak:
8.30 kp
Ok.11kp i zasypia
Miedzy 13 a 14 obiad
Miedzy 15 a 16 deser i do tego kp
Ok 18 kp
Miedzy 20 a 21 kaszka manna, platki jaglane lub ryzowe +kp przed snem
00.30 kp
Potem jeszcze ok 2.00 kp i 4kp i 6 kp. Czasem mniej w nocy je ale chyba mu sie chce pic i dlatego tak czesto.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Jak średniak miał płuca i byliśmy w szpitalu to mimo že nie wychodzilusmy prawie na korytarz załapał jelitowe. Niestety nie wszystkie pielęgniarki myły ręce.
Odebrałam mocz małej. Szvzawianów brak uff ale ma podwyzszone leukocyty. Norma to 4 a ona ma 6. Co to oznacza?
Chętnie je chlebek z masełkiem. Jajko daje całe. Raz zje a raz nie.
Jakie butelki polecacie? Bo mamy dr Brownsa i wkurza mnie mycie tych rurek. Dziś mąż pojechał. To był super weekend. Teraz znowu sama.

Niewiele podwyższone leukocyty świadczą o jakimś bardzo słabym stanie zapalnym w organizmie lub po prostu akurat twoje dziecko walczy z jakimś wirusem A jest na tyle silne ze przejdzie ta 8 dechę bezobjawowo. Ja cala ciążę miałam lekko podwyższone leukocyty i nawet w moczu się pojawiały...
Moja straciła bardzo z wagi mimo że nie miała rotawirusa tylko zapalenie gardła ale przez te dni wypiła tylko nie całe 200 ml picia.! Ból nie dał jej jeść ani pić nawet śliny nie połykala tylko wypluwala...
Moja tez trochę mniej zjadła dzisiaj chyba przez ta pogodę...
W foteliki nowym jeździ prawie miesiąc kupiłam z chicoo model go-one z funkcją leżenia a dokładnie pozycji pół leżącej... dużo pozytywnych opinii o kim słyszałam wiec zamówiłam w necie i następnego dnia z samego rana juz był w domku...

Te płatki jaglane czy ryżowe w jaki sposób podajesz ? Same czy z owocami? Jak gotuje sz. ? Musze to manne zmienić bo juz mi się znudziła....

Te płatki jaglane czy ryżowe w jaki sposób podajesz ? Same czy z owocami? Jak gotuje sz. ? Musze to manne zmienić bo juz mi się znudziła....
Podaje je z owocami. Gotuje na wodzie takie bardzo geste do tego daje mm iowoc. Raz banan, raz jablko a innym razem maliny. Te jaglane.mu bardziej smakuja.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry