reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Moja mała chodzi przy łóżku!!! Kurczowo trzyma się prześcieradła i idzie boczkiem :) Wabik to oczywiście telefon albo pilot. Jak to wczoraj zobaczyłam to się popłakałam, gadam przez tel siedzę obok a ona zasuwa do pilota!
Pierwsze filmiki robią furorę.
Narazie nieporadnie, krótkie dystanse i odpoczynek, ale się tak cieszy.
Nadal nie siedzi wrrr

reklama
reni przed końcem macierzyńskiego. urlop możesz dostać a nie musisz więc lepiej złożyć przed końcem macierzyńskiego.

co do wózka to ja jeżdżę po różnych nawierzchniach jednak będę mogła się wypowiedzieć dopiero jak go trochę po używam. to są polskie wózki bardzo chwalone i są dwa modele na małych kółkach i na dużych ( pewnie na trudny teren będą lepsze te z dużymi kółkami ) ten baby design to to samo co espiro produkuje je ta sama firma.

Miniaa to koniecznie napisz jak wrażenia jak już poużywasz wózka :)

Nana moja też nadal nie siada :( Kilka razy zaraczkowała. Za to bardzo chętnie klęka i zaczyna wstawać. Z samym uklęknięciem ma jeszcze problem ale jak już się uda to od razu wstaje

Reni może będzie jak u nas, stoi chętnie bo dużo i lepiej widzi a siedzieć to nie.
Może ma słabe mięśnie pleców czy coś. Nie wiem, 4.07 idziemy to podpytam co i jak.

Włosy, uszka i nosek czyścicie codziennie?
Ja cały czas kąpie codziennie, toaleta uszu i noska tez codziennie.
Tylko przyznam się ze nie myje buzi, jakoś nie umiem tak brać guzika na palec i jej tam czyścić. Tym bardziej jak ząbki idą.
A wiem ze się powinno to robić.

Ja kąpię codziennie i w kąpieli myję włoski. Nosek czyszczę też codziennie (czasami nawet 2 razy dziennie bo jak pełza to wciąga kurz z podłogi i kicha), uszka co któryś dzień. W buzi jej ne myłam i nie myję. Masuję tylko dziąsełka żelem. Jak wyjdą ząbki to będę gazikiem czyścić

reni przed końcem macierzyńskiego. urlop możesz dostać a nie musisz więc lepiej złożyć przed końcem macierzyńskiego.

co do wózka to ja jeżdżę po różnych nawierzchniach jednak będę mogła się wypowiedzieć dopiero jak go trochę po używam. to są polskie wózki bardzo chwalone i są dwa modele na małych kółkach i na dużych ( pewnie na trudny teren będą lepsze te z dużymi kółkami ) ten baby design to to samo co espiro produkuje je ta sama firma.
Ja mam espiro i po miesiacu uzywania raczka z jednaj strony opada delikatnie nie wiem dlaczego bo nigdzie nie widac zeby cos sie poluzowalo. Chyba bede go reklamowac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

kinia wiem chyba co czujesz? mój był tydzień w Polsce i wyjechaliśmy wtedy nad morze z dzieciakami. Teraz go nie będzie 6 tygodni ..... A ja sama z 3 dzieci. Plus kot. Czasem czuję że nie dam rady tego wszystkiego udzwignąć. Koleżanki mam ale te bliższe są singielkami :-) Czasem tematy nam się rozjeżdzają. Na placu zabaw spotykam inne mamy i wtedy czas inaczej leci. Też mnie wszystko wkurza i wszyscy. Mój myśli że przesadzam, że siedzenie w domu jest fajne. A ja się duszę. Wyjść sama nie mam jak bo kto zostanie z dziećmi? Na dodatek tyje, mam brzydki brzuch. I dołuje mnie to, że wszystko na mojej głowie. Ze jak nie wyjdę z małą na dwór to będzie się kisiła w domu. Bo starsi na podwórko sami wyjdą. Ehhhh
Ostatnio spodobał mi się wózek quinny zap zdaję się. prawie go kupiłam ..... No ale mam spacerówką po wózku 3 w 1 baby design i po średniaku spacerówkę milly mally Link do: MILLY MALLY WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA RIDER +MOSK niebieski więc chyba zakup nowego jest zbędny. Kupiłam kojec używany i nie mogę go rozłożyć dziewczyny. Załamka.

No moj TZ tez nic nje kuma mowi domnie dzis ty idz do pracy ja bede siedzial q domu dala bym mu 6 godz i mial by juz dosc ... jeszcze ta pogoda non stop leje nawet do fryzjera nie mam ochoty isc przelozylam wizyte na za 2 tyg wogole na nic nje mam sil ani ochoty ... dzis ma wpasx do mnie kolezanka na kawe to moze mi sie polepszy jak porozmawiam skims ehhh ....

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja się nie użalam. też siedzę cały dzień sama ze Stasiem a teraz jeszcze Jasiu ma przerwę wakacyjną w przedszkolu więc zwariować można. na szczęście mój mąż za tydzień przylatuje na miesiąc.

a nasz tego espiro magic???? może jakiś felerny Ci się trafił????

ja chciałam kupić tego quinni zap ale on mi się lekko babski wydaje a ja mam chłopca a poza tym jak nie jestem przekonana do 3 kołowców

Do góry