reklama
A fasolka w jakiej postaci?Mieszko też nie sadia jeszcze, ale ostatnio wyczynia cyrki stojąc na czworaka, raz prostuje jedną nogę i pupa w bok, raz drugą, czasem jak go przechyli bardziej to siądzie z podproem. ale mamy pierwsze sukcesy jedzeniowe - dziś do buzi trafił maaron z pesto burakowym, a wczoraj faolka szparagowa![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A za co z zusem?Ja to mam mega sytuacje.
Nie mam pracy, bo na L4 mój pracodawca zmarł, nikt firmy nie przejął. W sądach mam sprawę z ZUS-em. No i ogólnie do mojej pracy mając dziecko i tak wrócić bym nie mogła.(cały czas w delegacji po Polsce od pon do pt).
A jak mam na miejscu zarobić 1500, a komuś za wychowywanie dziecka dać z 1300 to, po pierwsze mi się nie opłaca.
Później do kogo będę mieć pretensje za złe wychowanie?
Zero kontroli, a wiadomo ze świecą szukać idealnej niani/opiekunki/przedszkolanki.
Nie mam tu rodziny żeby mi pomogli, a siostra mojego ma trochę obowiązków.
reni84
Fanka BB :)
Nana to nie zazdroszczę Twojej sytuacji. Ja byłam ostatnio z małą w pracy, szefostwo twierdzi, że na mnie czekają i że mam do czego wracać. Obawiam się tylko czy dostanę urlop po macierzyńskim, bo chciałam wrócić dopiero od stycznia.
Dziewczyny a czy orientuje się któraś jak to jest z obniżeniem etatu po macierzyńskim. Wiem, że jak się obniży etat to pracodawca nie może zwolnić przez kolejne 12 miesięcy. Tylko nie wiem kiedy trzeba złożyć wniosek o obniżenie etatu
Dziewczyny a czy orientuje się któraś jak to jest z obniżeniem etatu po macierzyńskim. Wiem, że jak się obniży etat to pracodawca nie może zwolnić przez kolejne 12 miesięcy. Tylko nie wiem kiedy trzeba złożyć wniosek o obniżenie etatu
No ale to nie Twoja wina chyba? Nie pracodawca wyplacal? Jak zmarl to maja pecha[emoji2]Reni możesz wsiąść wychowawczy a w styczniu przerwać.
Maselko Zakwestionowali wysokość macierzyńskiego.
ugotowana na miękko, taka do łapki bo my blw
Co najśmieszniejsze, oni nawet nie wiedzieli że pracodawca zmarł. Ja im powiedziałam na pierwszej sprawie. Masakra, zdziwieni strasznie. Zobaczymy co będzie, teraz sąd apelacyjnyNo ale to nie Twoja wina chyba? Nie pracodawca wyplacal? Jak zmarl to maja pecha[emoji2]
reklama
Ale to jakas kara Ci grozi? Smiech na sali normalnie.Co najśmieszniejsze, oni nawet nie wiedzieli że pracodawca zmarł. Ja im powiedziałam na pierwszej sprawie. Masakra, zdziwieni strasznie. Zobaczymy co będzie, teraz sąd apelacyjny